Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen notebook-om. Arra gondoltam, kicsit gyorsítok rajta egy SSD-vel. Gari már nincs rá, szóval belenéztem egy portalanítás erejéig, azt látom, hogy van benn egy mSATA csatlakozó, de amennyire tudom, amikor vásároltam - 2008 eleje - nem volt még gatyába rázva az mSATA szabvány. A kérdésem az, hogy hogy tudhatnám meg, hogy fogad-e mSATA SSD-t, vagy inkább egy beépítő kerettel próbálkozzak, az amúgy is döglött optikai meghatóm helyére. Szívesen megspórolnám a keret árát ha lehet.
Illetve elvileg a lapkakészlet támogatja a DDR3-as RAM-okat, de nem tudom, hogy a foglalat is? Ezt, hogy tudom megállapítani, illetve van-e értelme egy kicsivel gyorsabb memóriával próbálkozni vagy sok előnyom nem származna belőle?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Van 1 msi gx600px-214hu laptopom, amelynek a DC-tápcsatlakozója nem müködik rendesen, mert a kábel csak egy bizonyos szögben állva ad áramot a laptopnak. Így elég macerás a müködés.
Kérdésem, hol lehet kapni bele DC-Tápaljzatot?
Van-e video arról, hogyy hogyan szedjem szét, hogy hozzáférjek?A hátlapon levő tizenegynéhány csavar kiszedése után, gondolom az előlapon levő rejtett csavarokat is ki kell csavarni, de nem tudom hogy azok hol vannak?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Pizzu
aktív tag
válasz szaki1 #17353 üzenetére
Bármilyen hihetetlen nem olyan egyszerű
Sem a csere sem a beszerzésAlapvető elektronikai ismeretek szükségesek + laptop javításban szerzett tapasztalat sem hagyható figyelmen kívül
Pillanatforrasztóval például egyenes út a tönkremenetelhez, de a megfelelő ón sem hagyható figyelmen kívülYoutube videók...
Nem egyszer láttam már elég csúnya hibákat ami hosszú távon elég csúnyán vissza tud ütnipl.:
Vannak olyan alkatrészek melyek kaptak egy hőátvezető filcet ami burkolatra rávezetve vezeti el hőt
ha nincs ott nyár időben egyszer csak nem indulSzalag kábelek rögzítő fülei sokféle van könnyen pattan ha rossz erőbehatás van
Kábel rossz helyre kerül és elnyíródok.... még sorolhatnám
Lehetne ezeket még sorolni, de kinek nincs tapasztalata nem tanácsolom
Azt is jó ha tudod a hiba ami most van nálad olyan tűimpulzusokat ad ami kárt tehet a gépbe, rosszab esetben az áthúzások elégetik az érintkezőt
Ha nekiállsz ezekkel a hibákkal számolj
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
mr.krizsi.69
tag
Hali az msi laptopomat a gyártó beszámította egy új árába... De nem találok sehol részletes leírást a laptop teljesítményéről.
A laptop típusa msi cr61 2m....KK
-
Livius
őstag
Egy MSI Wind U135-630HU netbookhoz tudnátok adni egy MSI support oldal linket? Friss BIOS-t szeretnék keresni az MSI oldalán hozzá, de egyszerűen nem ltétezik ez a modell a weboldalukon, csak a sima Wind U135.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Livius
őstag
Egy Win 8.1-et szeretnék kipróbálás képpen feltelepíteni, de elötte a friss Driverek vadászása mellett egy friss BIOS-t is felraknék.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
orionpro
tag
Sziasztok.
CX-720-am van i3-370m-el. Valaki cserélt ilyenben procit?
i5-re gondoltam, melyik menne esetleg benne? -
MSI Hungary
Hivatalos
válasz mr.krizsi.69 #17358 üzenetére
Az MSI weboldala az alaptípusokat tartalmazza ami azt jelenti, hogy CPU, RAM és a HDD valamint az esetleges diszkrét grafikus vezérlö, konfigurációnként változhat.
Avagy a CR61 2M-böl létezik Celeron-tól Core i7-ig is.A te géped alapkonfigurációja [itt található]
-
Daert
őstag
Hali.
Kinéztem magmnak egy MSI notit: Gs70-2PEi781.Sajnos azt viszont nem tudom,hogy adott esetben szerelhetö- bele SSD meghajt?.Mivel optikai meghajtò nincs benne,ezért annak a helyére nem lehet.Valamint memòria bövitési lehetöség adott-e? -
MSI Hungary
Hivatalos
A GS70 a design-ja miatt (vékony és könnyű) elsősorban profi szervizben szerelhető, bővithető csak. Mini PCI-Ex csatlakó van az alaplapján, ilyen SSD modult tud fogadni. A memória is moduláris de szintén nehezen elérhető helyen van, felx kábel erdővel körül véve. Rádásul a gépház otthoni megbontása garancia vesztést okozhat.
Hamarosan érkezik a Magyar piacra a GS70 2PE(STEALTH PRO)-412HU ami 1TB HDD + 128GB SSD model gyárilag.
-
Daert
őstag
válasz MSI Hungary #17366 üzenetére
No igen,ettől tartottam.
Az áráról lehet valamit tudni?Külföldi oldalakon cca 1500Eu-t írnak,ami szerintem itthon alaphangon lesz 0.5misi.Így viszont már nem éri meg,nekem. -
Rainf0r3st
csendes tag
válasz MSI Hungary #17366 üzenetére
GS60 Ghost Pro (1080p, 870M) fog érkezni? Milyen árban?
-
MSI Hungary
Hivatalos
A Magyar GS70 2PE-412HU modell ajánlott fogyasztói ára 529.900.- Ft bruttó, azaz csúcskategória. Lehetne belőle SSD nélküli konfigurációt csinálni de partnereink visszajelzése alapján aki ma Magyarországon 500K+ Ft ad ki egy gamer kategóriájú NB-re az elvárja az SSD-t ebben a kategóriában.
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz Rainf0r3st #17368 üzenetére
A kissebbik GS-ből kb. Június végére érkezik de egyenlőre nem a Pro hanem a G860-al szerelt verzió a GS60 2PC(GHOST)-277HU. Az ajánlott bruttó fogyasztói ára 509.900 Ft. Ez a modell is 1TB HDD + 128GB SSD.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék regisztrálni anélkül lelehetne valahonnan tölteni a MSI MegaBook CR610 notebook windows 7 32.bit drivereket?Van olyan link ahonnan a drivers csomagot leszedhetném és nem fizetős hely.
-
Damoklesz_
újonc
Akkor 2 nap szenvedés után, most, hogy törölték a topicot ami nyitottam, itt is írnék egy kicsit a most vett GX60-as notebookomról, hátha valakinek van még valami tippje, amit megpróbálhatnék, mielőtt holnap visszaviszem.
Mostanra eljutottam addig a pontig, hogy próbáltam Windows 7-et és 8.1-et is, próbáltam drivert a mellékelt CDről, az MSi honlapról, próbáltam neki való friss drivert az AMD honlapról, de még a Desktop kártyák driverét is kipróbáltam, a gép teljesítménye messze az én elvárásaim alatt van.
Az elvárás az lenne, hogy legalább low-medium grafikán, normális felbontásban, fussanak rajta rendesen az új játékok, ami szerintem nem kéne hogy teljesíthetetlen legyen egy 300ezer forintos notebooknak.
A jelenlegi teljesítmény:
Watch Dogs: 1280X720-ban minden minimumon, a framerate gyakran leesik 20 alá. Ha feljebb veszem a grafikát, akkor még rosszabb a helyzet.Enemy Front: A játék épphogy játszható alacsony grafikán, 20-40 fps között ingadozik pályától függően. Magasabb grafikai beállításoktól nem zuhan nagyot, de az pont elég ahhoz, hogy ne legyen játszható.
Need for Speed Rivals: 15 fps, a játék játszhatatlan.
Az MSi Afterburner szerint némelyik driverrel a GPU 100%ban végig ki van használva, de némelyik driverrel (a friss, neki valóval például) csak 20-30%os a kihasználtság. A gép teljesítménye közben változatlan, de ebből látom, hogy nem csak az APU-ba integráltat próbálja használni, itt valami más gáz lehet. Kaptam még olyan tippeket, hogy kapcsoljam ki a Crossifire-t, mert bezavarja... Catalystban nem találtam ilyen beállítást, és tudomásom szerint a gép nem is tud Crossfire-t. Volt még egy olyan ötlet, hogy biztos nem működik a turbo, de terhelés alatt 3000 MHz felett fut a proci, úgyhogy ez se jött be. A gépet értelemszerűen nem az aksiról próbálom használni, és nincs levéve a teljesítmény energiagazdálkodásnál.
Ha nincs a géppel semmi probléma, hanem ezeknek a játékoknak így kell futniuk egy ilyen notebookon, csak az én elvárásaim nagyok, akkor ezt is írja meg nekem valaki. Ez azért is lenne érdekes mondjuk, mert az NFS a sokéves desktopomon GeForce GTX260al meg intel Q9400 procival hasonlóan, vagy talán még kicsit jobban is fut. Tudom, hogy ezek nem a legjobban optimalizált játékok se AMDre, se PCre úgy általában, de nem is azt várom el, hogy ultrán fusson minden.
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz qwertly #17371 üzenetére
Az operációs rendszered kiválasztása után [innen letöltheted az összes drivert]
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz Damoklesz_ #17372 üzenetére
Hátha [ez még nem próbáltad]
Ebbe a desktop GPU-hoz Watchdogs optimalizálás van driver oldalról az AMD chipset-ekhez.
Itt pedig a legutolsó NB driver
Holnapra igyekszem megnézetni egy mérnőkkel, hogy nála, hogy fut a Watchdogs.
[ Szerkesztve ]
-
Damoklesz_
újonc
válasz MSI Hungary #17374 üzenetére
Próbáltam már mindkét drivert, semmi változás. Akkor holnapig várok a visszavitellel. Köszi.
-
qwertly
addikt
válasz MSI Hungary #17373 üzenetére
Szia!
Köszi a linket
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos a hdd megdöglött MSI CR610 notebookban a leírásában az szerepel,hogy SATA csatoló van rajta.Kérdésem,hogy SATA2-3 hdd is kompatibilisek vagy nyugodtat vehetek olyan hdd amely sata3 csatoló felület van rajta.
-
MSI Hungary
Hivatalos
Elindult az MSI Hungary hivatalos Twittere ahol főleg az MSI notebook-okra koncentrálunk.
[ Szerkesztve ]
-
Damoklesz_
újonc
válasz MSI Hungary #17379 üzenetére
Remek akció, csak gratulálni tudok. Péntek óta azt ugyan nem sikerült kiderítened, hogy a Watch Dogs fut-e egyáltalán a GX60-on, viszont ha most veszek egyet a laptopszalontól, kapok egyet hozzá ingyen!
Amúgy most vittem vissza az enyémet a Radiumhoz, akik szemrebbenés nélkül visszafizették egyből készpénzben, annak ellenére, hogy erre elvileg 30 napjuk lenne. Még rosszul is érezném magam az egész miatt, ha nem arra jöttem volna haza 1 hete, a 300ezer kifizetése után, hogy hirtelen a weboldalukon egyből már csak 280ezerbe kerül.
Szóval a téma számomra már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Pizzu
aktív tag
válasz Damoklesz_ #17380 üzenetére
14 nap az elállási jog (2 hét)
Az hogy lejjebb ment az ára...
Egy terméknek folyamatosan változik az ára és annak mellékelt ajándékai isTeljesen felesleges nézegetni az árakat vásárlás után
velem is volt már olyan, hogy nagyon benéztem a driverezést
pl olyan mókolt oprendszert használtam aminél ki tudja mit tiltottak le
kár, hogy ilyen hamar feladtad...
Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz Damoklesz_ #17380 üzenetére
Sajnálom a lassú ügymentet de a kollegák nem találtak szabad termék mintát ami a te konfigurációdnak fellel meg és így húzodik a teszt. Megértem, hogy vissza vitted de azért meg fogom írni ahogy kapok választ a teszt eredményéről.
Az akcióval kapcsolatban pedig ami most indult az azért volt lehetséges mert most elősször kaphatóak hivatalos forásból (a gyártó által a Magyar piacra hivtalosan eladott és ide is szánt) és nem más országba szánt modellek kereskedői importjával bejutattot termékek. Ezt mi kiemelten támogatjuk, ezért jár hozzá most teljes játék.
[ Szerkesztve ]
-
Damoklesz_
újonc
Semmit nem én néztem be.
Kipróbáltam 5 különböző drivert 2 különböző oprendszer alatt, beleértve a teljesen legális 30 nap próbaverziós Windows 7-et. Ezek után arra a következtetésre jutottam, hogy vagy valami hardver hiba van, vagy csak ennyit tud gyárilag a notebook az adott játékokban. Mivel senkitől nem kaptam semmilyen információt, úgy döntöttem, hogy nem várom ki a 8 nap végét. Az meg, hogy 14 nap kéne hogy legyen a 8 nap, azt ne nekem mondjad, hanem nekik: http://www.radium.hu/feltetelek, meg akkor már nekik is: http://www.laptopszalon.hu/vasarlasi_feltetelek "A Vevő az Eladóval kötött szerződéstől az Eladó vállalása alapján egyedülálló módon 14 napon belül (a törvényben meghatározott 8 nap helyett) indokolás nélkül elállhat." -
KMan
őstag
Sziasztok,
Ms-1223 tipusu notebook nem kapcsol be. Tudnatok ajanlani hivatalos szervizt vagy esetleg markaszervizt ahonnan erdemes arajanlatot kernem a javitasra? Az adatokra mindenkeppen szuksegem lenne rola, meg ha javithatatlan is a gep. Koszi!!!Csak a balekok alszanak [SAS]
-
MSI Hungary
Hivatalos
válasz Damoklesz_ #17383 üzenetére
Megjöttek az első eredmények a mérnőköktől a WatchDogs és az Enemy Front tesztből:
- WatchDogs 1280*720-ban tudja tartani a 30FPS-et de sürű helyzetekben beesett 21FPS-re, mindez Low illetve Medium részletesség melett. A mérnők a 14.6 béta drivert használta. Kipróbálta egy i7-4700Q-s notin is ugyanezzel a grafikával, és sokkal jobbak lettek az eredmények (FPS 53 - 39 között) . Úgy tünik, hogy az APU nem tudja kiszolgálni a GPU-t ami bírná jobban.
- Enemy Front: ment 1920*1080-ban 30 FPS környékén de itt is voltak kisebb beesések.
Még hátra van az NFS: RIvals teszt de az már elmondható, hogy bár nem tűnik elsőre fontosnak az erős CPU (APU) a notiban mostanában de van amikor korlátozni tudja a jó grafikát.
Ahol az AMD kompenzál ezért az az ár, cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
feket663
tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy notebookot, és a kívánalmaimnak (4 magos processzor, full HD kijelző) egy MSI GP60 is tökéletesen megfelelne. Nem játszani szeretnék, inkább általános netezés, és némi full HD video vágásra használnám. Jelenleg egy Asus C90-em van(asztali gépbe való E6600 intel core2duo procival), aminél már eléggé megszoktam a nagy felbontású kijelzőt, de a legnagyobb gondom, hogy egy 20 perces film vágás utáni konvertálása rendkívül hosszú időt vesz igénybe. Ha veszek mondjuk egy ilyen gépet, nyugtassatok meg, hogy jóval rövidebb idő alatt elkészíti, mint a mostani gépem.
Másik kérdés az általános minősége ennek a GP60, illetve, hogy ha valami gond van vele, korrekt-e a szerviz szolgáltatás.
Előre is köszönöm a segítséget!István
-
Pizzu
aktív tag
válasz feket663 #17386 üzenetére
Jelen álláspont szerint
Ahogy látható itt is jelen vannakEbben az árkategóriában, talán a legjobb
Segítőkészek
Valós problémára mindig keresnek megoldástHa játszani akarsz akkor inkább AMD, ha számoltatni akarsz feladatokat pl vágás akkor intel
itt van egy kis összehasonlítás CPU ügyében (ha jól tudom ezzel a CPUval adják)
[link]Véleményem a fullHD-ről 15,6-os kijelzőn:
Lehet picit jobb a képe, de igazából soha nem nézik olyan közel, hogy a pixeleket lásd
viszont ha megsérül a kijelző drágább belede mindenkinek más az igénye
nem szólom le, de érdemes tudniLehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása
-
Sakka
tag
Sziasztok!
Egy MSI CR500 as laptopba, jelenleg Intel® Celeron® Dual Core T3100 1.9 GH proci van benne 800 Fsb vel, a videó kártya nvidia, s szeretnék egy P8600 proci belerakni.
Elvileg kompatibilis is lehet, de érdekelne, hogy valakinek van e valamilyen tapasztalata egy ehhez hasonló cserével, vagy esetleg pont egy P8600 proci ra cserélésével kapcsolatban?Üdvözlettel:
Viktor -
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett az új MSI GE60-2PC Apache-om.
Ha valakinek lesz kérdése keressen bátran.Eki - az eredeti
-
schnell
csendes tag
Sziasztok. Van egy msi cx 600-as laptopom. Eddig jól működött de most ugy néz ki hogy megadtamagát a processzor. Bekapcsolásnál számomra éthetetlen szöveget ír ki és nem indl el. Van valami olcsó módszer amivel vissza lehet nyerni az adatokat? Minden érdekelne evvel kapcsolatba mert elvittem szervízbe és nem akarom hogy nagyon lehúzzanak. Mijen processzort érdemes bele rakatni?
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Már nagyon forr a vérem a mai játékokra, ezért beruháznék egy gamer laptropra. Ez még rímelt is..
Az MSI GE60 felé kacsintgatok. Azért laptop, mert vándormadár vagyok, és ezt meg a hátamraköthetem, gondolom érthető. A GE60 megvehető nvidia GTX850M kártáyval, azt hiszem, ez egy megfelő konfig i7 procival az élen ma. Lenne pár kérdésem..
Játszani akarok, de hétköznapi használatra is kell nyilván, valamint sok sok ram a szakmámbeli virtuális gépek és programozás okán, valamint erős proci. Tehát AMD vagy i7? Videókártya nvidia, intel, vagy amd radi? Mik a tapasztalatok?
A hűtést az MSI-nek mennyire oldották meg? A hűtőventi alá csak pár celsiust tud produkálni lefelé, szóval fontos, hogy a gyártó mennyire figyelt erre oda. A másik kérdésem, hogy mennyi a várható élettartama 3 év garanciával egy ilyen gépnek? (Gondolhatjátok, hogy tönkretenni nem akarom, de nem is medium grafszinten tervezek játszani.) Az elit MSI felhasználóknak milyen további tapasztalataik vannak az eszközzel kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
EkSYS
senior tag
válasz woteska #17397 üzenetére
Szia!
Nos az első eresztést vissza kellett vinnem mert a tapipad zörgött!!! Persze egyből én vagyok a hibás (laptopsza.) de hát nyilván első dolgom megvenni egy noteszt 340k-ért majd elb.szni a tapipadját. Mindegy kicserélték, de azért éreztették velem hogy "azért tudod nem is kéne cserélnünk, meg hát csak azért úgy nem kezd el zörögni a tapipad..." gondoltam ha fizetek és vevő vagyok és 1 napon belül jelzem a problémám elhiszik. De nem, ez Magyarország, tele REMEK üzletemberekkel !
Mindegy, nem ez volt a kérdés.
Szóval: konfig: 8Gb RAM, 1Tb HDD, DVD-RW, i7-4710, TFT LED, GTX850 2Gb GDDR5.
Cinebench alatt küldtem neki, 100% proci terheltség (érték: 6,68) hőmérséklet: 94-96fok körül venti 4500-ön. Hallható susogás - a venti dolgozik keményen, kb. 60-70W-körül kajál.
Játék alatt (MW3) - FHD, native quality, kb 35 FPS. 75 fok körül a 850-es.Unigine 4.0 24-25 fps körül van FHD, normal tess. ultra Q, 4xMSAA.
Billentyűk jók, jó nyomásponttal, visszajelzéssel. Kicsit talán közel vannak ha hozzászoktál már rendes billentyűzethez, de ez szokható. Szép színes, rengeteg módon konfigurálható.
Win 8.1 korrekt - nekem kellemes csalódás - win 7 prof. után. Kicsit szokni kell, de nagyon jó.
HDD úgy ahogy, azért aki SSD-hez szokott annak lassú, de ez fejleszthető.
Tapiad - szép meg minden, de úgy néz ki hogy azért nem szabad prémium minőséget várni (SAJNOS!) Megnéztünk többet is, mindegyik egy kicsit valamelyik oldalon zörög, lötyög. Kicsit csak. Ez szvsz a design-ból adódik.
Ha csak krúzolsz akkor az akksi úgy 3-3.5 órára elég. Filmnézés kb 2.5
Súlya: még éppen elmegy. úgy 2.3kg körül van. nem zavaró. Melegedése se gáz ha nem hajtod, ölben tarthatod.
Kijelző: szép LED-es, de azért nem várj IPS minőséget. Csak 120 fokig dönthető.
Hangja jó.
Szerintem ha játszani akarsz akkor ez a gép (a GDDR5 memória miatt is jó választás) , FHD-ben közepes beállítások mellett minden játszható. Proci kellően erős. Memória elég.
Ha kevesebb lóvéd van akkor ott az ASUS N550-ese, de az csak DDR3-asa van, 4Gb RAM meg 500Gb HDD. (Viszont 100k -val kevesebb)
Remélem sikerült válaszolnom jó néhány kérdésedreSZERK: ja még annyi hogy a design miatt eléggé látszik rajta minden ujjlenyomat.
[ Szerkesztve ]
Eki - az eredeti
-
feket663
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha megvásárolok a Digiprime webshopból egy GP60-as notebookot, akkor érvényes-e rá a gyári garancia, illetve, hogy meghibásodás esetén hová kell vinni szervizelni, vagy futárszolgálatos szervize van-e?
Csak azért vagyok kicsit zavarban, mert itt 10 ezerrel kevesebbe kerül, mint máshol, cserébe 4 helyett 8 GByte RAM-mal adják...
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest