- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forumozo
újonc
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Totál kezdő Exchange Server-es vagyok, tesztelő környezetben (virtuális hálózatban) szeretnék Exchange Server 2010-t beüzemelni, ill. ahhoz klienst konfigurálni. Látszólag mindent sikereresen feltelepítettem, beállítottam, szerverre feltelepítettem Office Outlook 2007et, ahol tökéletes működik a levélküldés és fogadás. Kliens oldalra is feltelepítettem Office Outlook 2007et, de ott nem megy. Profil konfigurálás végeztével ezt a hiba üzenetet dobja vissza: „Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. A mappák kapcsolat nélküli mappafájllal való szinkronizálása előtt kapcsolódnia kell a Microsoft Exchange-kiszolgálóhoz az aktuális profillal” A kliens gép úgyszintén a virtuális hálózat része, a virtuális hálózatban lévő server domain-jának tagja. Tudnátok valami segítséget mondani, hogy mit nem állíthattam be, vagy esetleg mit állíthattam be rosszul?
A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest