Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Egy dolgot kell csak beallitanod az antispambe, hogy aki nem tagja az AD-nek az ne tudjon levelet kuldeni.Estleg reverse dns check-meg, viszont akiknel nincs rendesen beallitva azoknal mind el fogja dobalni, viszont igy jelentosen le lehet csapni a spam-et, de az elso beallitas is rengetegteget segit.
kraftxld Az a baj ,hogy joval elottem jarsz, igy ilyenekben nem tudok segiteni, viszont a tema engem is erdekel

Jovo heten rendelem a fix ip-t a laksahoz, ha minden igaz holnap megyek az "uj" szervermert megy ra is esxi meg aznap. Het kozepen lesz utolso vizsgam es akkor MCSE, dobok gyorsan egy vmware vizsgat, aztan exchange ezerrel.MOD:Ezeket gondolom megtalatad:
-
kraftxld
félisten
Sikerült végül megoldani?
Nincs valaki aki profi az Exchange 2007/2010 Global Address List-ekben? Nem igazán tiszta pár dolog, meg szeretnék több különböző céget host-olni egy Exchange szerveren, és valami alapján külön GAL-t osztani cégenként.
Ez alapján csináltam, de nem sok sikerrel :[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest