- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Egy dolgot kell csak beallitanod az antispambe, hogy aki nem tagja az AD-nek az ne tudjon levelet kuldeni.Estleg reverse dns check-meg, viszont akiknel nincs rendesen beallitva azoknal mind el fogja dobalni, viszont igy jelentosen le lehet csapni a spam-et, de az elso beallitas is rengetegteget segit.
kraftxld Az a baj ,hogy joval elottem jarsz, igy ilyenekben nem tudok segiteni, viszont a tema engem is erdekel
Jovo heten rendelem a fix ip-t a laksahoz, ha minden igaz holnap megyek az "uj" szervermert megy ra is esxi meg aznap. Het kozepen lesz utolso vizsgam es akkor MCSE, dobok gyorsan egy vmware vizsgat, aztan exchange ezerrel.MOD:Ezeket gondolom megtalatad:
-
kraftxld
félisten
Sikerült végül megoldani?
Nincs valaki aki profi az Exchange 2007/2010 Global Address List-ekben? Nem igazán tiszta pár dolog, meg szeretnék több különböző céget host-olni egy Exchange szerveren, és valami alapján külön GAL-t osztani cégenként.
Ez alapján csináltam, de nem sok sikerrel :[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest