Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy új üzenet beállításait hol tudom szerkeszteni? Gondolok itt arra, hogy nagyon pici a megjelenő betű mérete és minden enter után a sorköz távolsága túl nagy."
Betű méret, típus stb beállítás ill. "dupla" sorköz eltávolítása"A másik amire nem találtam megoldást az a linkek beszúrása szövegkijelöléssel. Már én sem tudom megnyitni az idézett linket, nemhogy akinek küldtem."
Beírod a link szövegének szánt szöveget, kijelölöd, CTRL+K, megadod az URL-t és OK.
Üzenet írása/szerkesztése ablakban nem tudsz rákattintani a linkre, csak ha mented az üzenetet, és a főablakban állsz rá. (ha nem mented az üzenetet és egyből elküldöd, a link a címzettnél kattintható lesz, Nálad meg bekerül az elküldött levelek közé, ahol szintén kattintható)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest