Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam a hozzászólásokat de nem találtam az én problémámhoz hasonlót.
60-as verziót használok a munkahelyi gépeken, több kiegészítővel. Csoportházirenddel szabályzom a beállításokat, illetve sogo webmail-ből szinkronizálom le a kliensekre a névjegyzékeket. Tesztelés gyanánt lefrissítettem a legújabb tb-re, de a kiegészítőim nagy része kiesett. Így lőttek a csoportházirend kezelésnek, a szinkronizálásnak, az óra mellé minimalizálásnak, stb. Gondolom ezzel nincs mit kezdeni, alternatívát nem találtam egyelőre. Egyszerűen botrány.
Újfent cpaneles roundcube webmaillel próbálkozom, hogy az ott létrehozott címjegyzéket leszinkronizáljam a kliensekre. Több kiegészítőt is próbáltam, de nem igazán akar működni. Bármelyik oldalon létrehozok egy címet, nem történik meg a szinkronizáció.
Némi ötlet esetleg, aki találkozott hasonló helyzettel?
Egyáltalán van remény, hogy a kiegészítők utolérik az új tb verzió követelményeit?
Egyelőre marad a 60-as verzió, de a roundcube-os szinkronizációt jó lenne valahogy összehozni. cpanel doksik semmitmondók, a szolgáltató munkatársai dilettánsok, és válaszolni se nagyon akarnak.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest