Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
TwentySix
aktív tag
Azt hiszem most lett elegem a 7.0.1 Firefox hulyesegebel.... 10-15 percenkent kifagy 40-50 masodpercre, addig semmit nem csinal, nezhetem a kurzort.
Aolvasom a neten, hogy nagyon sokaknal elofordul a legutolso frissites ota, sok "megoldast" irtak, de nem hozza a vart sikert....
Vegso mergemben ujratelepitettem a Win7-et, teljesen tiszta rendszerre tettem a Firefoxot, es lam, ugyanaz a problema. Sem addon, sem tema, sem plugin nincs rajta, teljesen szuz FF...
Ha valaki tudja a tuti megoldast, ne kimeljen :-) Nem szeretnek Chrome-t hasznalni, de ez igy nem hasznalhato.
Ha valaki nem talalja a hibat, irja be a googliba: firefox not respondingThx
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
TwentySix
aktív tag
Talan bejon a tipped, feltettem a betat, es 15 perce semmi problema....
Azert eleg amator hiba ez a Mozillatol, a hyperthreading tamogatasban keresendo a hiba az okosok szerint, de megoldas nem nagyon van ra....Koszi
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
-
TwentySix
aktív tag
válasz scope2007 #22431 üzenetére
En is friss rendszerre telepitettem kiegek nelkul, es megis fagyogatott... lehet, hogy nalad az alapproblema mas volt...
Igen kiterjedt temakore volt ennek a neten, az egyetlen hasznalhato megoldas volt az XP kompatibilitasi modban torteno inditas.
De mar mindegy, mar nem erdekel kulonoskepp, lenyeg hogy most mar jol mukodik....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Whisky topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.