- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
temporello #57734 üzenetére
és azt hogy kell?
bocsi nem vagyok pro, de ha tudnál adni egy leírást, akkor elboldogulok.
köszi. -
csababarca
őstag
sziasztok.
hogy tudom kikerülni hogy a firefox átirányítson?
konkrétan: footlocker.com-ot akarom megnyitni, az amerikai oldalt.
de az .eu-ra átirányít és az teljesen más mint az amerikai.van erre megoldás?
beállítottam régiónak US-t, de nem segít. -
csababarca
őstag
http://kepfeltoltes.hu/160110/ncore_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt mi okozhatja? Újra lett telepítve az oprendszer, és az az egy oldal így jön be Mozilla alatt.
-
csababarca
őstag
egyszer már sikerült kigyomlálni,de ma megint előjött ez az omiga-s isearch vacak.
Minden indításnál ezt akarja betölteni kezdőlapnak,hiába állítom át ezerféleképpen, about:configban is kiszedem,stb, mindig ezzel akar elindulni...Van erre valami mód,hogy véglegesen eltűnjön? Próbáltam már tnyleg mindent, amit itt olvastam azt is de semmi...
-
csababarca
őstag
adott egy weboldal, a footlocker.eu.
otthon gond nelkul el tudtam erni,betoltott mindent, most viszont amcsiban vagyok, es nem tolti be teljesen az oldalakat, konkretan csak ezt. azt irja, hogy:
Footlocker.eu uses cookies. Click here for more information
ramegyek, megcsinalok mindent, de semmi valtozas. minden letezo bongeszovel megprobaltam, semmi.
viszont footlocker.com-t behozzak, csak valamiert teljesen mas cuccok vannak eu-s boltban,mint a com-osban.
mi lehet a gond? -
csababarca
őstag
válasz
csababarca #28832 üzenetére
Sztornó a Reset Firefox megoldotta a bajokat.
-
csababarca
őstag
Hello. Olyan problémám van,hogy frissítettem a legújabb Mozillára a böngészőt. Ezek után a beágyazott videók nem jelennek meg,csak nagy fehérség a videó helyén. Ellenőriztem a flasht,mindegyik naprakész,nincs letiltva semmi. Maga a youtube működik pl,de ha egy hírbe van beágyazva a videója akkor már nem jeleníti meg.
Az internet explorer és az Opera megjeleneíti,csak a Firefox nem,ami elég dühítő,mert ezt akarom használni,illetve használom már hosszú évek óta.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W