Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, a magok számának emelésével nem lehet akármeddig gyorsítani a processzort. Minden mag hozzáadásával egyre kisebb a plusz teljesítmény az előző maghoz képest, vagyis van egy szint ami után már nem is gyorsul, de már nem tudom konkrétan hány magnál lenne ez.
Ezért mennek most abba az irányba hogy a GPU-t is beolvasztják a CPU-ba, és azt is befogják a számításokba, ebben a megoldásban még sokkal nagyobb potenciál van mint a magok számának növelésében. -
-
T_Stark
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Nálam nem darabos.
Viszont letiltott pár kiegészítőt "nem kompatibilis" címszó alatt
Nagyon nem tetszik nekem ez a gyors főverzió váltogatás
Nem tudom minek mennek a Chrome után, ha nem tudják rendesen megoldani... Chrome-nál még nem volt olyan hogy egy frissítés után ne ment volna minden ugyanúgy mint előtte
Csak azt nem értem, hogy szinte alig változik valami az előző verzióhoz képest, akkor hogy lehet hogy nem kompatibilisek a kiegek
Ez a parasztvakítós 6-os verzió valójában egy 4.2-nek felelne meg a régi számozás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911