- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! nekem igaz 2.2CEE van fenn, de valamiért dupla olyan sebességgel merül az akksi mint korábban. Jó okés, van fenn vagy 60 telepített app, de OS Monitor nem hozott ki semmit se, ami beakadna. Viszont megnézve az akkuhasználatot azt írja ki, hogy:
"Mobil Standby 48%"
"Phone Idle 45%"És ez a két érték mindig ennyi.
A proci húzva van, de a feszeket visszavettem. Maga a rendszer sem használja ki jobban a procit mint 12%.
És ezt a hírtelen merülést (reggel 5kor leveszem töltőről, fél7kor már 80% a töltöttség) azóta vettem jobban észre, mióta átmentem a Telenorhoz. lehetséges, hogy gyengébb a lefedettségük, ezért szívja jobban az akksit? Van köze hozzá?
GPS/wifi/Sync/Auto Brightness mind offolva van!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest