Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4809) Integra válasza #70869248 (#4803) üzenetére


Integra
titán

kurva ideges vagyok basszameg
talma végig a leggyorsabb volt, ezt a julianék is megjegyezték, ahogy szerencsére nekik a helyén van az eszük és meg is mondták hogy itt talma volt az ász, de fabulának tele van a motorja erővel, ez erről szólt a végén.

az meg hogy a két magyart nem hallottam, csak örülök neki, áldom magam, hogy angol juróm van.. szeretem a szántót de az is itt akkora faszságokat tud mondani, hogy az kész. az eurosportos két magyar baromról meg inkább nem mondok semmit..

de legjobban ezt az apsar brigádot rühellem, nézted a lassítást hogy a csapatvezír feje hogy megörült hogy fabula nyert??? képzelheted hogy milyen pofát vágott volna a mocska ha talma nyer mégis... hányás az egész

nem véletlen jegyezték meg julianék is futam közepén hogy nem hinnék hogy talma vezetni akar az utolsó kör végén... de hát mit tehetett volna mint előre menekülni? így legalább a második hely megvan, taktikus volt a srác nagyon, ő megtett mindent.
már várom az interjút mit fog mondani. remélem megmondja hogy ennyit tudott a motorja, fabuláé meg annyit, mindenki vonja le a következtetéseket ebből, hogy a csapatvezetés kit akar vb-nek.. istenem de szép is lenne...
de úgyse fogja ezt mondani

[Szerkesztve]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.