Hirdetés
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz #70869248 #4803 üzenetére
kurva ideges vagyok basszameg
talma végig a leggyorsabb volt, ezt a julianék is megjegyezték, ahogy szerencsére nekik a helyén van az eszük és meg is mondták hogy itt talma volt az ász, de fabulának tele van a motorja erővel, ez erről szólt a végén.
az meg hogy a két magyart nem hallottam, csak örülök neki, áldom magam, hogy angol juróm van.. szeretem a szántót de az is itt akkora faszságokat tud mondani, hogy az kész. az eurosportos két magyar baromról meg inkább nem mondok semmit..
de legjobban ezt az apsar brigádot rühellem, nézted a lassítást hogy a csapatvezír feje hogy megörült hogy fabula nyert??? képzelheted hogy milyen pofát vágott volna a mocska ha talma nyer mégis... hányás az egész
nem véletlen jegyezték meg julianék is futam közepén hogy nem hinnék hogy talma vezetni akar az utolsó kör végén... de hát mit tehetett volna mint előre menekülni? így legalább a második hely megvan, taktikus volt a srác nagyon, ő megtett mindent.
már várom az interjút mit fog mondani. remélem megmondja hogy ennyit tudott a motorja, fabuláé meg annyit, mindenki vonja le a következtetéseket ebből, hogy a csapatvezetés kit akar vb-nek.. istenem de szép is lenne...
de úgyse fogja ezt mondani
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest