Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Looney #2798 üzenetére

    Edwards nem rossz motoros, nem olyan jó mint Vale', de nem is ennyivel rosszabb.
    Ő is kiemelkedik azok közül akik a szériasorozatok ágáról jöttek a prototipus versenyzésbe.
    Azt kell nézni hogy Hayden hol volt Donnington-ban amikor az új cuccokat kellett áttesztelnie, és hol volt most amikor meg csak a futamra koncentrálhatott.
    Kb. ez van Edwards-l is ahogy én gondolom, mivel a Yamaha egyenlőre sok problémával kűzd, ezért sok minden alkatrészt, technikát és azok kombinációját, kombinációját egymással, vázzal és a gumikkal...na Edwards az aki ezeket futtatja.
    ..és ezzel nem azt mondom hogy a jelenlegi Yamaha sz@r lenne, hanem hogy nem sikerült annyit fejlődni ahogy szerettek volna, illetve a futómű-gumifejlesztés elmaradt a többihez képest.
    Mert Vale' jobb időket megy mint tavaly, tehát nem ringy-rongy a motor, de nincs teljesen összeállva, és Edwards az aki alatt ez összedolgozódik.
    Ha egy motor fejlesztésénél kényszerhelyzetben vannak, akkor az így néz ki, meg kell találni a fejlesztendő részegységet, ahol még elmaradás van, vagy ahol nagy plusszt lehet nyerni, és utána összhangba kell dolgozni a többivel.

    Edwards kiválló motoros..ahogy most az SBK-ban Bayliss magára talált, úgy Edwards is magára találna ott, csak itt ez a dolga. :(
    ..és ha jó és összeállt a motor, akkor mehet szabadon.
    Amikor Assen-ben Vale' megtörte magát, és kellett a pontrablás a Hondásoktól akkor milyen jól ment már Edwards Yamaha-ja....
    szal sztem ez a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés