- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Pingvin1333
friss újonc
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, és hát nem vagyok hozzá értő az informatikai eszközöben.
Vállasztottam nekem árban megfelelő monitort ez pedig a Samsung LC27RG50FQUXEN Ívelt Gaming monitor. Ami tetszik benne hogy ívelt, 27 inch, és 240hz. Viszont ahogy néztem ez G sync Technológiás ami problémát okoz ,hogy egy Asus rog strix rx580 van a számítógépemben ahoz viszont Freesynces monitor kellene.
Az lenne a kérdés, hogy vajon így hátrányban lennék ezzel a vállasztású monitorral?(későbbiekben még nvidia videokártya is szóba jöhet)
Több webaruházban néztem szét efelől az említett monitor iránt, egyik boltban kedvezőbb áron tudnám megvásárolni ott nincs feltüntettve a "freesync" viszont a másik oldalon lévő termék leírás alján láttam, hogy " Freesync: Igen és G-Sync: G-Sync Kompatibilis nos emiatt bizanytolanodtam el, vagyis nem értem egy tipusú termék csak a két webáruháznál másképp írták a monitor tulajdonságait.
Előre is köszönöm a vállaszotokat és segítségeteket.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Apple MacBook
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Fujitsu 27" 2K P27-8 TE PRO monitor
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest