Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
Az a baj, hogy fix 4600-t pörög a venti, mert csak 3 eres az új, a régi 4 helyet..
Azért kellett új heatpipe, meg venti, mert a régiek megadták magukat, és 90 fokos volt a proci úgy. hogy 4600-n ment a venti...
Az új heatpipeal, és ventivel 40 fokos az 1,8-s mobil proci terhelve, de fix 4600-t pörög a venti,és nagyon hangos, ezért szeretném lefelezni a sebességet.
Szerintem úgy is max 60fok körül lesz, de majd kitesztelem, csak ugye egy notiba nehéz potmétert szerelni...
-
vallas
őstag
Sziasztok!
A kollégám notijába ventilátort kellett cserélni, de az új venti csak 3 eres volt szembe a régi 4 eressel, így nem szabályozható, és 4600-n pörög folyamatosan, ami elég hangos.
Szeretném egy ellenállással megfelezni a fordulatszámát, de nem vágom már hogyan kéne kiszámolni mekkora kell, légy szíves segítsetek.
ventilátor adatai :
Delta electronic 5 v 0,36A
A bal oldali az.
előre is köszi srácok!
-
vallas
őstag
válasz
BandiHUN #4357 üzenetére
Thnx!
ma szédszedtem, és mivel ez compaq táp voltak még egyéb dolgok is az aljzatra forrasztva, így azt nem bántom, hanem az tápba belemenő részt csinálom meg 90 fokosra, hogy a lehető leglaposabb legyen, és úgy jó lesz (remélem érthető volt)
A hosszabító kábel az csak úgy maradt
"amúgy vágtam én már el kaszával bedugott fűnyíró hosszabbítót" -
vallas
őstag
Helló!
kérdésem lenne, egy táp 220-s aljzatát(amibe a villásdugó megy) szeretném áthelyezni, máshová, ehhez elég ha a 3 drótot(nafta, nulla, földelés), ami megy a dugaljba, megtoldom, és leszigetelem, és a végére újból ráforrasztom a dugaljt?, és akkor már hátra tudom tenni a htpc-hátuljába a mostani oldalsó pozíció helyett?
van ennek valami veszélyes vonzata, ha mondjuk egy villanyszerelő ismerőssel megcsináltatom?
milyen vastag kábel kellhet, ha mondjuk van hosszabíítóból maradt 3 eres kábel, az jó lesz hozzá?
előre is köszi
-
-
vallas
őstag
Na akkor egy fel!
-
vallas
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lene, hogy az alaplapi 20 pólusú tápcsati vezetékét akarnám megtoldani, hogy hosszabb legyen. Okozhat e ez a gépnek valami bajt, például a hosszabb vezeték miatt változnak e a leadott feszültségek?
A hosszabbítást úgy képzelem el hogy egy ugyanolyan táp 20-as csatlakozóját forrasztanám a hozzá színhelyesen. kb 25-30 centivel lenne hosszabb a vezeték.
előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest