Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki@Pécs
tag
Ez így van, én nem is egy mindenhol működő megoldást írtam. Nekem, az én ventimnél (8CM-ES AEROCOOL ALUMINIUM) teljesen jól működik, abban a tartományban (1800-1900 RPM) ahol állítgani akarom a venti fordulatszámát finoman hangolható (hogy akkor éppen hány voltot kap fogalmam sincs) sz'al sikerült belőni, hogy halk legyen de levegőt is szállítson.
Más ventivel lehet, hogy tényleg nem fog ilyen szépen működni. -
Szaki@Pécs
tag
én úgy oldottam meg, hogy fogtam egy 1kiloohmos lineáris potit ( a boltban azt mondták ez a legkisebb), párhuzamosan kötöttem vele egy 100 Ohmos ellenállást, és ezt az egészet iktattam be a venti táp vezetékébe. nem pont 5-12V de müxik, aztán valami figyelőporggival (pl. Everest) szépen beállítod a kívát fordulatszámot
-
Szaki@Pécs
tag
Hi all!
Van egy asztali DVD játékos, aminek a kimenetét rákötném egy régi rádiósmagnóra (hátsó hangfalaknak) de a magnón nincs stereo bemenet, megpróbáltam a magnó panelján megekeresni a magnó felől érkező jelet, és arra kötöttem rá a DVDjátékos jelét, de az meg túl sok lett és ugyan van hang, de torzít még halkan is. Valami kapcsolási rajz kellene, amivel a jelet lehetne csökkenteni, hogy a magnó erősítőjének ne legyen sok. (gondolom a sima ellenállás nem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest