Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000
üzenetére
Szia!
A ciripelés inkább zavaró, mint veszélyes. Az okozza, hogy a kapcsolóüzemű táp hallható frekin csattogtatja a feszültséget, ami egy tekercsen megy át. Ez a tekercs pedig rezonálni tud, így felerősíti a hangot.
Tartani ne tarts tőle. Az hogy mikor mennyire erős pedig a terheléstől függ. Ha nagyobb a terhelés, akkor általában elhallgatnak ezek a motyók.
Szerk.: Illetve talán annyit jelezhet előre, hogy valamelyik nehezebb induktív komponens laza, ezért tudhat rezonálni. Ha szétszedhető a táp, magad (vagy segítséggel) meg lehet nézni ezeket.
-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát lemeznek akár plexi is jó. MKI plexinél még a mintát is belevágják neked lézerrel. Egy 5mm-es vastagsággal már szerintem bőven megtartja a radid súlyát. Ami a csavarborítást illeti, én ebben nem is gondolkodtam, csak azért lettek ilyen rudacskák, mert ezt nem kellett megtervezni 3d-ben, szóval azok az én szememben nem rudacskák voltak, hanem normál csavarok. De vannak távtartó műanyagok amiken át tudod dugni a csavarokat és az is jól nézhet ki.

-
imibogyo
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát nem tudom, hogy azt még úgy könnyen vissza tudod-e rögzíteni? Nem lenne egyszerűbb a felső rostélyos részt egyszerűen kivágni a radiátor méretére és egy a kivágásnál nagyobb lemezt (amire majd alulról felcsavarozod a radiátort) átmenő csavarokkal oda fogatni? Valami ilyesmire gondolok (bocsi csak egy gyorsan összedobott skicc, de szerintem érthető)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő