- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Lompos48 #16231 üzenetére
Helló!
Köszönöm a válaszodat!
Nem akartam nagyon a részletekbe belemenni itt, de ha már felmerült, akkor néhány gondolatomat megosztom... Kezdeném ott, hogy minden tanácsot elfogadok és megfontolok, mert nem elektronikával, vagy villamos dolgokkal foglalkozok.A rajzok és alkatrészek elemzésével már egy kis időt eltöltöttem, és néhány dolgot már értek ebben a kapcsolásban.
A táp rész nekem is gyanús egy kicsit, ha jól sejtem, akkor ugyan az a részlet az U4-gyel jelölt "linear regulator" nevű elemre gondolunk mind a ketten. Egyenlőre ezt a részt hagynám, ahogy van, és majd később foglalkoznék egy jobb minőségű táp kialakításán (ami akár máshoz is használható lesz). Vagy rosszul gondolom, és ebben a kapcsolásban nem működne így?
Viszont, amire kíváncsi vagyok, amit eredetileg feltettem kérdést, abban tudsz (legalább néhány szóban) segíteni? Mit kellene egy helyettesítő IC-nél figyelnem? A listánál látható érték szerintem a kimeneti fesz., ebből 4,1V-os kell nekem, vagy elegendő egy kisebb, pl. a 2,5V-os? Ennél az elemnél valahogy bizonytalan vagyok, nem látom át ennek az IC-nek a dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest