Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tukko1

aktív tag

Sziasztok!

Vettem egy ilyet!
    Két gondom van vele!
    Van egy kis lcd tv és ehhez szeretném használni. Van rajta usb bemenet, erről kapja a tápot! Ha kikapcsolom akkor ugye meszűnik a tápellátás. Onnan tudok, hogy van a belsejében egy led és az kialszik. Ha visszakapcsolom akkor nem boothol be. A belsejében a led világít, sőt még a telefonom is tudom tölteni a host usb porton keresztül. Ha ki huzom és bedugom a kábelt akkor beboootol. Ha kihuzom a hdmi-ből de a tápot bedugva hagyom és bekapcsolom a tv-t akkor bebootol, mert tudok csatlakozni hozzá RKRemoteControllal és ha visszadugom a hdmi-be egyből van kép. Két távirányitom is van hozzá, ez és ez, de egyikkel se lehet bekapcsolni.
    Egy másik nagy samsung smart tv-vel nem csinálja ezt ha bekapcsolom tvt, bebootol a rendszer is!
    Mi lehet a gond? :F
    Kikapcsolni se lehet, mert ha rámegyek szoftveressen a kikapcsolásra újraindul.
    A másik gond a wifi. A melletem lévő szobába van a router csatlakozik hozzá azt írja a kapcsolat minőségére hogy "jó", de se a böngészőt se a Play arúházat nem lehet használ, azt írja hogy nincs kapcsolat. Ha egy szobába van a routerrel akkor jó. Ez szoftveres hiba vagy ennyire szar benne a wifi?

Új hozzászólás Aktív témák