- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Sziasztok Fórumtársak!
Még mindig nagyon jól műkszik a kis kütyü. (T-R42) Le a kalappal, hogy milyen stabil a gyári rom is rajta. Nekem nagyon bevált eddig. Most értem el odáig vele kapcsolatban, hogy szeretném kihasználni, mint szervert, azaz elképzelhető-e, (root jog megvan) hogy a mini PC (T-R42) szerverként üzemelne, azaz azon, illetve rácsatlakoztatott Pendrivon lévő fájlokat (JPG, PDF, DOC) el lehessen érni a lakáson belül pl. telefonnal wifin keresztül. (nem tudom, hogy erre alkalmas-e pl. az X-Plore nevű fájlkezelő? Hogyan kellene ezt beállítani?
Nem vagyok sajnos egy "hálózat mester", így kérem, hogy kicsit a részleteket kifejtve írna valaki segítségként.
Olvasgattam a fórumot ezzel kapcsolatban, de nem találtam az elképzelésemnek megfelelő leírást, de ha valaki tudna ilyet kapásból ebben a témában/topicban, akár szóra rákeresve azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest