Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
sziasztok lehet nem ide vág de nemtudom hol kérdezzek rá.
Adott egy noti memória melyet garancia nélkül kináltam eladásra egy illető jelzi nekem hogy igény tart rá
megbeszélem az illetővel a találkozót találkozom vele beszerelem a gépébe bekapcsolja megy ahogy kell müködik ahogy az elvárható kifizeti majd elválunk.Másnap megkeres hogy a memória nem jó
vegyem vissza. leirom neki hogy nem tudom mitcsinált vele de én semmilyen garanciát nem vállaltam érte és mikor kipróbáltuk jó volt (de elötte is jó volt mert azt használtam a notimban csak bövitettem.) leirtam neki hogy nem fogom visszavásárolni és nemfogok semmit sem tenni ezügyben aztán jön a fenyegetés.tegyetek igazságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vegyem vissza. leirom neki hogy nem tudom mitcsinált vele de én semmilyen garanciát nem vállaltam érte és mikor kipróbáltuk jó volt (de elötte is jó volt mert azt használtam a notimban csak bövitettem.) leirtam neki hogy nem fogom visszavásárolni és nemfogok semmit sem tenni ezügyben aztán jön a fenyegetés.