Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
sziasztok lehet nem ide vág de nemtudom hol kérdezzek rá.
Adott egy noti memória melyet garancia nélkül kináltam eladásra egy illető jelzi nekem hogy igény tart rá
megbeszélem az illetővel a találkozót találkozom vele beszerelem a gépébe bekapcsolja megy ahogy kell müködik ahogy az elvárható kifizeti majd elválunk.Másnap megkeres hogy a memória nem jó
vegyem vissza. leirom neki hogy nem tudom mitcsinált vele de én semmilyen garanciát nem vállaltam érte és mikor kipróbáltuk jó volt (de elötte is jó volt mert azt használtam a notimban csak bövitettem.) leirtam neki hogy nem fogom visszavásárolni és nemfogok semmit sem tenni ezügyben aztán jön a fenyegetés.
tegyetek igazságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest