- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
envagyok #3716 üzenetére
Igen, kapott is pár tesztet és minden jó volt, de arról ki tehet, hogy már előtte valaki alaposan elintézte...ha annyira értesz az elektronikához, tudnod kell, hogy az nem fekete-fehér; van olyan, amikor már a torka véres, de még 1-2 teszt le fut rajta, nincs szemmel látható jele, és utána közvetlen beadja a kulcsot és ahogy írtam már, ezen ütődésnyom is van, amiből már akármire lehet következtetni..
Persze, én is hibáztam épp eleget;
1. A rangjában bíztam, ez volt a legnagyobb naivitásom
2. Az előéletéről semmit sem tudott mondani, emiatt is aggódtam,
3. Amikor láttam a nyomokat rajta és mégsem szóltam érte, végül a gyanúm idővel beigazolódott..
De a kártya hibájához az égvilágon semmi közöm nincs, a történet lényege, hogy én fizettem meg az árát annak, hogy valaki agyonhajszolta, vagy akár buherálta a kártyát és még sikerült elsóznia, ez nyilvánvalóan előbb-utóbb gondot okoz valamikor, most én voltam ennek az áldozata, a többi pedig a sallang...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest