- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
raziel01 #1836 üzenetére
Értem! Köszönöm!
Egyelőre még úgy érzem, hogy kicsit túlreagálom. Elvégre csak kedd van.
Valószínűleg a pánik oka az is, hogy eddig csak egyszer utaltam előre, de az nem ekkora összeg volt.
Egyik barátom szerint, ha délután adják a csomagot a futárszolgálatnak, akkor csak harmadnap kézbesítik.
Csak egy picit idegesít, hogy nem ír vissza egy privát üzire sem, illetve a telefon kicseng, de nem veszi fel.
Egyszer felvette a telefont, de nem szólt bele senki. Ebből következtettem arra, hogy zsebében van esetleg és véletlenül fel lett véve?De miért ne akarná felvenni? Ugye itt kezdődik az egész elölről.
Minden esetre, mint írtam, a vevő válaszát megvárom, hátha tud több infót adni a srácról. 1-2 napot még várok, hátha a futárszolgálattal van a gond.
Aztán még írok, hogy mi lett az ügy vége, csak gondoltam sokkal jobb, ha már az elejétől tanácsot kérek.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest