- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
DanielLong #44986 üzenetére
Nézegettem B450 lapokat is, az Aorus B450 I Pro WiFi a másik jelölt.
Tetszik benne az M2 pozíciója/hűtése, de nem értem, mi hűti az NBt?
4+2 amúgy bordázva aktív szellővel szerintem is elég kell legyen rá..
Ahogy írod, 4.1-4.2 környékén úgyis a proci dönti el, meddig szalad..Vega56..direkt a Pulset választottam, a Nitro+ 580 ugyanennyi TDP,
kis finomhangolás után szerintem nem lenne gond a fogyasztással..
Más kérdés, mivel szívatnak Alzáék, lehet lemondom és RTX2060..
De amíg bizonytalan az FS helyzet, addig rizikós, régi típusom van. -
Ribi
nagyúr
válasz
DanielLong #44986 üzenetére
Pont Linus egyik videojaban volt par ilyen monitor NV standon. Elso Gsync, második adaptive sync ami átment a teszten, harmadik nem felelt meg de minden oké vele, negyedik meg villogott bizonyos időközönként ha be volt kapcsolva az adaptive sync. Szóval ezt így nem lehet tudni mit okoz.
Illetve az idő előrehaladtával lehet a tényleg problematikus monitorok is "megjavulnak".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EA Sports WRC '23
- Magisk
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged