Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- 
			  LOGOUT Linksys WRT54G/GL/GS router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  billyjean

üzenetére billyjean

üzenetéreAttól, hogy nincs NAT, még használhatod a LAN portokat, csak nem lesz tűzfala a Linksys-nek, így ezt a funkciót a CISCO fogja betölteni! Még annyival jobban is járhatsz, hogy az egész hálózatod egy egész lesz, ugyanúgy a CISCO-ra, és a Linksys-re kötött gépek is! Az IP címeket a CISCO osztaná! Ha jól értettem amit leírtál, akkor megfelelhet Neked az a felállás is! Jómagam a TP-LINK-et nem szeretem, így ajánlani se nagyon szoktam, én ASUS párti vagyok! Abból a Gbit-es modellek, amin Tomato is megy, RT-N66U, RT-AC66U, RT-N18U, RT-AC56U, RT-AC68U! Nem BroadCom alapú, tehát Tomato futtatásra nem alkalmas, de jó típusok még, az RT-N56U, és az RT-N65U! Ezekre is van Linux alapú fw... Azért a Linksys átállítását még megpróbálhatod! 
- 

- 

válasz  billyjean

üzenetére billyjean

üzenetéreAz egy ezer éves fw, és kb. azóta nem is fejlesztik! Jelenleg Shibby féle Tomato-t szoktam ajánlani, abból is mondjuk a K26-os buildet próbáld meg! tomato-K26-1.28.RT-MIPSR1-123-Mini.trx Ha feltetted, mehet egy NVRAM törlés... Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory -> OK És aztán a beállítás! 
- 

- 

válasz  billyjean

üzenetére billyjean

üzenetéreSzia! Tomato fw-vel elvileg igen... Gyárival kétlem, mert "ezer éves" routerről lévén szó, nem hiszem, hogy akkoriban tettek volna bele IPTV támogatást, új fw meg nagyon régen nincs már hozzá! szerk.: 
 Illetőleg gyárival úgy, ha elfelejted a router funkciókat, Switch/AP-ként kötöd be, LAN<->LAN portokon összekötve a CISCO-val, DHCP szervert kikapcsolod, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest