Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Halihó!

Nincs jó kedvem... sőt, kifejezetten rosszul vagyok. :( Olyan rettenetesen nagy szörnyűséget álmodtam, nagyon nagyon ijesztőt...
    Amikor felkeltem egyből fel kellett mennem msn-re, mert valahogy megéreztem hogy van valami baj a Fecóval. Nem tudom, hogy honnan jött ez az érzés, de sajnos úgy is volt. Láttam,hogy itt nincsenek rendben a dolgok. "Szomorú voltam, mert szomorú volt..." Meg még most is az vagyok, mert én egyszerűen csak ilyen vagyok, hogy mindig nagyon aggódok mindenkiért, néha talán már túlságosan is, de nem akarom,hogy baja essen. Szeretnék segíteni neki, bárcsak tudnék... =( Most is csak próbákozok írni neki msn-en, de nincs válasz... Meg sms sem, meg fel sem veszi a telefont. Pedig én annyira szeretnék segíteni, bárcsak tudnék!!! :(
    Direkt beültem most a másik csoport infó-órájára, csak hogy hátha tudnék vele beszélni... de nem =( Nagyon remélem, hogy este elmeséli mi a gond.
    Jelenleg ennyi, már nem nagyon tudok gondolkodni sem, annyira nagy össze-visszaság van az agyamban! :'[

Este jelentkezem, csak jöjjenek rendbe a problémák! =(
    Bye-bye.

Aktív témák

Hirdetés