- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Asztalin könnyen lehet, hogy FreeBSD lesz, ha végre stabil lesz a 13. Az már elvileg tud FreeSync-et. A szerverre kell most a CUDA, és a FreeBSD-hez nem ad az nvidia normális drivert, úgyhogy az esélytelen megoldani FreeBSD-vel. Eredetileg arra gondoltam, hogy legyen ESXi, aztán egy Linux a TensorFlow-hoz és egy FreeBSD szervernek, meg akkor már egy pfsense routernek. Viszont jóval több idő összehozni, mintha veszek egy Mikrotik routert és a szerverre csak egy Linuxot szórok fel. Februárra működő TensorFlow-ot akarok, hogy elkezdhessek dolgozni, mert április 30 a határidőm. Nem tudom, hogy ez diplomának számít e, egy éves posztgraduális képzés.
Ezek vannak systemd mentesek distrowatch-ról, amiket néztem:
Antix 18 X G C B
PCLinuxOS 24 X G C P
Slackware 34 W G C P
Alpine Linux 37 - B
Void 44 W G B P
Artixlinux 52 W G PW - wayland + xorg
X - xorg
G - gparted
C - GCC 10
B - busybox
P - pulseaudioEzek közül, amiről már hallottam vagy próbáltam az a Slackware, Alpine, Void, Artix. Az Alpine fele húzok, mert minimalista, és úgy tűnik mióta legutóbb néztem, azóta már vették a fáradságot, és csináltak hozzá dokumentációt. A Slackware és az Artix, amik még érdekelnek, a Voidnál már a telepítés sem sikerült legutóbb, a többit meg nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest