Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
szacsee
nagyúr
válasz tome.jr #25705 üzenetére
Előfordulhat, de akkor miért kérded meg?
Gar van rá cserélik, viszont nagyobb teljesítményű, a HIS-en meg hiába a batár hűtő, ha hangos...
Ha az ismerősöd kisker/nagyker-ben dolgozik és hiteles korrekt embernek ismered, akkor hallgass rá... ha viszont valakinek a sógorának a vejének az ismerősétől hallotta, akkor nincs sok valóságalapja. -
tome.jr
addikt
válasz szacsee #25707 üzenetére
Face to face info-ként kaptam tőle. Ő ül a pult mögött és adja ki az árut és neki hozzák vissza ha valami nem kóser. Megbízható ember, sőt nem alkalmazott hanem tulaj a cégben és ezt jótanácsnak szánta. Csak azért írtam mivel PH-n meg nem panaszkodik rá senki (vagy én nem találkoztam ilyennel) és ezt nem értettem.
-
rAY.BAN
tag
-
bartucc
addikt
válasz rAY.BAN #25713 üzenetére
Ha azzal veszed, akkor inkább egy Corsair VX-450-et ha tudsz, jóval halkabb lesz, és ugyanolyan erős.
tome.jr: ez igy nem a legjobb megfogalmazás, és erre kár alapozni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
tome.jr
addikt
Tényleg nem akarok negatív reklámot csinálni a márkának, amit az is bizonyít hogy valószínű ATI-ból és is Sapphire-t vennék, sőt bármilyen no name VGA-t megvennék mivel ha gond van akkor megy garba. Darabszám: sokat adnak el mivel tényleg ez a legolcsóbb, de pontos számot nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
üdv
Asus 8800GT 512mb-ről Gainward 8800GT 1024MB-ra érdemes-e váltani? 5K lenne különbség. 1440*900-ba játszom csak mert annyit bír a monitorom vagy 1280*1024-be szoktam.
:(
-
Szőri
csendes tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ehhez a konfighoz milyen VGA-t ajánlotok?
-Intel 3.0 GHz 1333 MHz 6MB Core 2 Duo E8400
-2 x 2 GB 1066 MHz Kingmax
(alaplap még nem kiválasztott)és ezek közül a vga-k közül:
-GeForce 9800 1024 MB DDR GT OC Gigabyte
és
Ati Radeon PCX HD4850 512 MB DDR TV HTCP Sapphireesetleg ha lenne keretem:
GeForce 9800 1024 MB DDR GTX+ GigabyteVálaszt előre is köszi.
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Új videókártyát szeretnék, középkategóriát (25-35), 1440*900-ban fogok játszani rajta, és természetesen gondoltam a 4830-ra, de 400W-os Chieftec tápom van, a leírásban pedig 450-eset ajánlanak minimum hozzá. Gondolom elvinni elfogja, inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz hangos tőle a táp, az most nem fér bele, hogy azt is cseréljem.
Ha nagyon, ajánlanátok egy olyat, amivel nem lenne gondom, de még elfogadható teljesítményt hoz, esetleg a 9800GT, arra 400-at ír a gyártó?
A 4750-ről vannak már fogyasztási adatok?
[ Szerkesztve ]
-
Kötelező
senior tag
Gainward 8800GTS 640MB OC mennyivel rosszabb egy Asus 8800GT 512MB-nál? Árban ha mindkettő használt mennyi a különbség kb? köszi
:(
-
lsc
nagyúr
válasz zsúrficsúr #25726 üzenetére
Ahhoz a felbontáshoz egy 4670 is elég, ha minden szűrőt teljesen használni akarsz akkor kellhet a 4830 . A tápod elbírja, de zajos lehet terhelésnél . De a kicsit régebbi 3870/9600 Gt is elbírja azt a felbontást, azok a tápot sem terhelnék annyira .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
bartucc
addikt
válasz zsúrficsúr #25726 üzenetére
A 4670 is elég lesz, de majd később jól jöhet a 4830 tartaláka.
Lsc: nem szeretnélek javítgatni, kötekedni, de a 4830 kevesebbet fogyaszt mint egy 3870 nem? Szval inkább 9600GT
Kötelező: hát gyengébb, nem hinném hogy megéri lecserélni, mmint downgrade-el ni.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
zsúrficsúr
tag
válasz bartucc #25730 üzenetére
Értem, hogy elég most, de azért nem lenne baj, ha egy fél év múlva is elég lenne. Ezért őszintén a 4670/9600Gt annyira szerintem nem pálya. Vagy nem ad akkora különbséget a 4830/9800Gt teljesítményben?
És az utóbbi párosításon belül melyik fogyaszt kevesebbet? Csakmert a prohardveres teszt inkább a 4830-at mutatta ki kisebb étvágyúnak, de a gyártók ahhoz írnak nagyobb tápot követelménynek.
-
aor
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy JÓ videokártya, mitől jó? milyen paramétereket kell nézni?
Illetve 25e ft-ig milyet tudnátok nekem ajánlani?! Egy e5200 proci, gigabyte ep31-ds3l alaplap, 4GB 800MHz RAM-ok lesznek hozzá. Nem vagyok gamer fanatic, de szeretek játszani(új pop,fifa, stb). Virtualizálni fogok most elég sokat(virtuális hálózat, stb.).
Őszintén szólva, én nvidia párti vagyok, de ha meg tudtok győzni...Válaszokat előre is köszönöm!
Zolio -
bartucc
addikt
Ebből indultam ki, de ezek szerint nem a legjobb támpont [link]
Igazad volt.aor: 9600GT vagy 4670, de a jó videókártya mindig a felhasználástól függ mire kell!
[ Szerkesztve ]
-
aor
tag
ez jó kártya, érdemes ilyet venni? esetleg tapasztalat??
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Helosztok
Kéne egy vga ami nem lenne használva 3D gamera csak esetleg film nézésre néha,meg word,ostábla,meg passziánszra.Én egy 8400GS re gondoltam,lehetőleg ventisre,bár ha nem olyan melegedős akkor passzív is jó.Meg ha késöbb vistát raknák fel akkor bírja azt is.
-
bartucc
addikt
válasz Mans20 #25744 üzenetére
A ventis cuccról annyit, hogy hangos lesz, inkább egy nagyobb passzív bordával szereltre rá egy 8cm-es ventit 5v-on és bőven elég mindenre. Amelyiket tudod, 8400 vagy 8500-t szerezz be, használtan 5-6k ért biztos kapsz.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Itt sok hozzáértő van azért ide írok. Van egy galaxy 88GT-m (alap órajelekkel) HA meghúzom 700/1000/1600-ra akkor már hibázik, fagy a kártya. De most 675/975/1614-en semmi baja nincs. Mit vegyek lejjebb és mit húzhatok még tovább a 700-as órajelek alapján? (mit nem szeret a 88GT ha túl van húzva?) Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest