Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz szacsee #3504 üzenetére
Az új driverek jót tettel a 2000-es szériának, de az eddigiek alapján inkább X1950GT/pro (azért kíváncsi lennék 7,10es katával 1 tesztre x1950GT/pro/xt 2600XTddr3 és ddr4es), elég 256mbos is ezekhez a felbontásokhoz... 1 évig meg még bőven elég lesz az x1950, nem nagyon jönnek a DX10es gammák...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Gaboman
nagyúr
válasz szacsee #3509 üzenetére
Ólvasgattunk egy kicsikét a 2950XT-ről ami nagyobb felbontásoknál már lassabb lesz úgy tűnik a 2900XT-nél,köszönhetően a 256bit sávsélleség miatt!
The key element might be two flops per unit powered 320 Stream processor chip. This is not something new the original R600 managed to do this but still RV670 will be limited with 256 bit memory controller which will have to mean a slower performance at high resolutions.
Tehát ha a 2950XT vársz nem biztos hogy jobban fogsz járni mint a 2900XT-vel,főleg ha pl:1600x1200 4xAA 8xAF mellett szeretnél majd játszani!
Az igazi nagy menő az R680 lesz ami 2db R670 (2950XT)-t fog magába foglalni egy GPU foglalatban!
Na az biztos hogy egy vadállat kártya lesz állítólag 20pont 3dMark06-ban!
Bár engem nem az érdekel gamek a fontos számomra!
2900CF-nél nagyobb sebességet igérnek neki!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
tome.jr
addikt
válasz szacsee #25707 üzenetére
Face to face info-ként kaptam tőle. Ő ül a pult mögött és adja ki az árut és neki hozzák vissza ha valami nem kóser. Megbízható ember, sőt nem alkalmazott hanem tulaj a cégben és ezt jótanácsnak szánta. Csak azért írtam mivel PH-n meg nem panaszkodik rá senki (vagy én nem találkoztam ilyennel) és ezt nem értettem.
-
rAY.BAN
tag
-
Alister71
nagyúr
válasz szacsee #47210 üzenetére
Nekem kb fél évet ment egy tökéletes állapotban lévő, megkímélt 8800GTS. Gyerek játszott, kék halállal újraindult és kampec, már csíkozta a képet. A 240 GT minden bizonnyal még 3-4 év múlva is működni fog rendesen, míg egy használt G80 bármikor bedöglik.
Alister from Hell
-
fagy53
nagyúr
-
kriszbon
őstag
válasz szacsee #47700 üzenetére
Ha (erről) a lapról van nála szó, akkor az támogatja az E2xxx, E4xxx, E6xxx procikat.
Persze ha minden igaz amit Asus bácsi írkál.
Mod: Nekem a böngészőm nem adja vissza a link alatt azt az oldalt.
Egyszer beadja, egyszer nem.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz szacsee #47703 üzenetére
Nos igen, abban aztán tényleg igazad van hogy nem tudjuk neki a régi vagy az újabb van, így a próba a legbiztosabb.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
fagy53
nagyúr
válasz szacsee #47708 üzenetére
Nagy különbség nincs tudásban a két kártya között, a 220GT korszerűbb, mivel ő az utód. Ez a GPU fogyasztásában nyilvánul meg elsősorban, bár ebben a kategóriában ez a különbség nem igazán húsbavágó, anyagilag.
Mindkettő jó ajánlat 15k alatt ahhoz a konfighoz, túllihegik a P4-et rendesen!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest