Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Egyébkén tén se mennék 4670 alá. De én azért jöbbet játszok, mint ritkán... Bár most is azért van 4850, ha játszani támadna kedvem valamivel, ne érjen kellemetlen meglepetés. Viszont már nem is emlékszem, mikor játszottam utoljára. .N
═════════════════════════════════════════
-
-
Mika1227
őstag
Tuti, hogy nem veszek monitort nemhogy 1 hónap múlva hanem addig megy ami van ameddig bírja!! Nagyon szeretem jó kis moncsi, ez a FULL HD-s dolog meg nem igazán érdekel! Úgyhogy szerintem elég az a 768MB!!!
A tv-m is az a régi 50Hz-s darab és nem izgat más!!! Nem is tudom milyen felbontása van ezeknek a régi tv-nek?!![ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
joshua7
veterán
Cöcöcö... Fulhd-ben, 4AA-val kb 10%-kal gyorsabb a gigás a 768-asnál. Árban meg nem 10% a különbség... AA nélkül meg alig van 5% különbség.
Egyébként is ki kellene már verni mindenki fejéből ezt a mostanában terjedő 'fullhd-re nem elég a GTX460 768' nevezetű baromságot. A 768-asnak inkább az AA tesz be, mivel 1680/8AA-nál nagyobb a különbség (~15%) például, mint 1920/4AA-nál (~10%)...
Semper Fi
-
joshua7
veterán
Annak mi köze is van bármihez? De ki mondja tapasztalatból? Mert senkit nem látok...
Az AA kontra felbontás viszony meg tény a két GTX460 esetében, azon még vitatkozni sem lehet.
De mondtam már, ha valakinek az a fontos, akkor ott a 2 gigás kari, mert ugye (mint megtanultam most) nyilván a felbontás emelésével lineárisan emelni kell a vram mennyiséget...Semper Fi
-
félisten
Az 1gb-ot fullHD-hez legalább 2 éve ajánlgatják, lassan ilyen "mindenki tudja" szintű a dolog.
Talán idén/jövőre értelme is lesz az 1gb-nak.
De nagyon játékfüggő.(#3999) borg315: Miért is kell neked a 32 bites Xp?
Egyébként a "csökkenti"-re tippelnék.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
donbos12
tag
Kb. 15 ezret kellene rá fizetnem ,de sajnos ennyi árban a két kártya között a különbség.
Láttam egy tesztet amiben a 6870 volt összehasonlítva egy Winfast 460 GTX-el és a 6870 csak akkor tudta elverni a 460 GTX-et amikor egy 6 magos AMD processzor mellett volt.
Tehát nagyon erős hardver környezet kell neki ,hogy meglóduljon.
Nekem csak egy 4 magos AMD procim lesz és ehhez szerintem bőven elég lenne a Gigabyte 460GTX.
[ Szerkesztve ]
PSN ID : bosco111
-
Tomi7887
aktív tag
-
Tomi7887
aktív tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest