Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Aktív témák
-
szepsy
senior tag
Hát igen én is azzal szemezek, csak van annyi fajta , hogy nem tom melyik, melyik a legjobb gtx 460 közül?Árukereső.hu-n szoktam nézelődni és ott össze is lehet hasonlítani őket
Szerintem ezek a legjobbak, de javítsatok ki hanemAsus ENGTX460 DirectCU TOP 1GB 256bit DDR5
Grafikus chip sebessége 775MHz
Grafikus memória sebessége 4000MHz
DirectX 11
OpenGL 4
NVIDIA SLI IgenGainward GF GTX460 1GB 256bit DDR5
Grafikus chip sebessége 800MHz
DirectX 11
OpenGL 4
NVIDIA SLI IgenZotac GF GTX460 AMP 1GB 256bit DDR5
Grafikus chip sebessége 810MHz
DirectX 11
OpenGL 4
NVIDIA SLI IgenPalit Daytona GF GTX460 Platinum 1GB 256bit DDR5
Grafikus chip sebessége 800 MHz
Grafikus memória sebessége 4000 MHz
DirectX 11
OpenGL 4
NVIDIA SLI IgenEllenben egy
Gainward GF GTX460 GS 2GB 256bit DDR5
Grafikus chip sebessége 700 MHz
Grafikus memória sebessége 1800 MHz
DirectX 11
OpenGL 3.2
NVIDIA SLI IgenEnnek csak a memóriája 2gb a többi rosszabb?!
-
jozefgucci1
addikt
Köszi a választ.
Nem fogy el sehol igazából .Néha kidobom az MW2-t a tv-re vagy a Gridet és ott viszább kel venni ott elfogy.Inkább azért gondolkodom a cserén , mert most van egy kis pénzem a gépre és lehet ( ha az asszonyon múlik ) nem marad meg tavaszra.Ezért váltanék is mét úgy hogy 2 évig ne legyen gondom rá. A 4850 előtt egy 8800 GTS 320Mb volt és az is elég jól bírta. Mint lentebb írtam idővel legkésőbb tavasszal platformváltás lesz , i5 vagy Amd.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Surda
tag
Hát ez a baj, hogy gépre+karira is abszolút nincs pénz...
7600GS volt benne, ami elszállt, most jobb híján egy GeForce MX200.Aha, sejtettem, hogy a GTA IV kicsit merész álom
Ami még jó lenne, ha menne:
Tomb Raider Underworld
Gothic III
Godfather (ez ment a 7600-on)Felejtős?
A garancia meg... ha a címke meg...
-
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hát én meg HD5850-el tapasztaltam mivel ahogy bekapcsolod a phsyX-et szétesik meghal de még 1 crossfire 5970 se jobb a textúrák csúnyábbak és érdekes módon itt se merik bekapcsolni a psyX-et vajon miért?? mafia2-nél http://www.youtube.com/watch?v=JG2IXpmxLB8
az oszlopon, a tartályok felrobbanásánál látszik nem lett vmi szép[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
szerintem a videón is látszik de nálam term nem volt az de nem hinném hogy 1patchel hirtelen megoldódna hogy high phsyX-et elbírja (de persze van megoldás vegyen az ember még 1 nv kártyát a hd mellé de konkrétan 40eft amiből a srác gazdálkodik nem fog összejönni
)Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
rup1u5
nagyúr
"2db 6870 összecsuk bármit"
ja. egészen addig amíg nem mész 1920 fölé.
sli-cf nekem a skálázódás esetlegessége és az állandóan elfogyó vmem miatt nem tetszik. (többek között)
maradi vagyok.
nálam a vga = 1db erős gpu
ezt az afr nevű bűncselekményt el kéne már felejteni.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
szart sem érnek ezek a grafikonok!
ajánlom figyelmedbe a ph!-s tesztekben alkalmazott grafikonokat ahol a minimum fps is jelölve van. pl a friss 570-580 tesztben
egyértelműen látszik, hogy 2560-ban az összes kétkártyás kiépítés letérdel. 1giga vram oda már kevés.
nagyon díjazom, hogy bevezették a srácok a min fps jelölését is. nálam pl az egy döntő adat egy kártyánál.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
őőőő
az 5970 is "két kártyás" (cf) megoldás kezicsókolom
letérdel az is keményen stalkerban is meg crysisban és dirtben is 2560-nál.
ződ csíkot tessék sassolni![ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
jaaj istenem! mond, hogy D1Rect adod az értetlent!
miért nem lapozod át a tesztet?
ha megtennéd akkor látnád, hogy:1.) a tesztben szereplő 460-asok, 1gigásak
2.) értelem szerűen nem azt írtam és még csak nem is arra utaltam, hogy minden sli-cf megoldás, minden játékban, 2560-ban letérdel, hanem arra próbáltam ráirányítani a figyelmed, hogy ehhez a felbontáshoz kevés már mind a 460 sli, mind pedig az 5970 1gigája. a grafikonok között ez látható. van olyan játék ahol a 460sli bizonyúl kevésnek minimum fpsben és van olyan ahol az 5970. játéktól függ. ez volt a lényege a mondandómnak.
3.) ezt az "igazad van\nincs igazad" szintü, homokozóban matyizást meg jó lenne végre befejezni. szeretném azt hinni hogy a ph fórum egy olyan hely ahol értelmes emberekkel lehet értelmes módon társalogni.
unom ezt az állandó fikázó hangnemet.
próbáld megérteni azt amit írok, úgy ahogy én azt szántam és ne azt olvasd ki belőle, hogy hol tudsz rajta fogást taláni.
nem bírkozás ez hanem fórum.
a mondandóm lényege a kezdetektől csupán annyi volt hogy 1920 fölé már nagyon kevés az 1giga vram. ha visszaolvasol ezt láthatod a hszeimben.[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
figyu..ez csak 1 kis lázítás volt ..de én elismerem ami jó,, tök mind 1 hogy ati vagy nvida
nem vagyok full nv vagy ati, amd v.s intel fan ..ami a jobb elismerem.. és nem kéne leszólni[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
köszi..amúgy a max felbontása 1280x1024 lesz mert crt-n tolja.. cod 4, mohaa , gta sa , nfsps.,stb régi,...ezekkel játszogat semmi újabb cím ... - ám valóban a 88 ról mostanában én is ram halát hallok .. szét is nézzek az aprón 4850 et hátha találok olcsóbban de ha 15 az is jó neki,,.......-- dfdfdf 4830 -helyet inkább az 50 es lesz az valamivel jobb hátha 15 körül lesz ,, 88 tól félek nehogy szidjon évekig uncsitesóm
még 1 x kösz
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
sakal83
addikt
Én sem vitatkozok, de a gtx275-ről volt szó
Én a computerbase.de-be bízok meg igazán, eddig nem csalatkoztam benne.
Igen ,örülök, hogy a gtx460 halk...
Gondolom a 3 kártya közül - mint ahogy írtad is- te is a gtx460-at vennéd.
Egyébként érdeklődj Gaboman-tól, hogy milyen teljesítményben egy gtx460.
Ő 5770 CF-ről váltott, és meggyőzte a teljesítménye. Kb. 5%-al gyorsabb az 5770CF, az meg nem kicsit gyorsabb a hd4890-nél.De nekem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
jamesz00
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Sajnos én nagyon járatlan vagyok ezekben a hardver dolgokban.
Ezért ha lennél olyan kedves megírni milyen gyártó vagy forgalmazókkal ajánlod nagyon hálás lennék.
Köszönöm!
egyébként igazad van az összeállítás tekintetében. (2006-os)[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
Tény, hogy lehetnének olcsóbbak.
(#6969) remzy18: Minél nagyobb felbontásban játszik az ember annál erősebb vga kell, hogy normálisan vigye az adott gammát. Márpedig agyonhájpolt benhmarkjáték minden évben jön. Végülis használhatod a kiszemelt monitorod 1680-ban vagy még kisebb felbontásban is, de nem fog olyan képet produkálni mint natív felbontásban.
Előző hsz-ben linkeltem.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Politika
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest