Hirdetés
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Van máshol is ennyiért:[link]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
ro_bert17
őstag
válasz RootRulez #13696 üzenetére
Ez bolti ár, vagy használt piaci? (bolti kellene) Egyébként nem baj ha olcsóbb, mert a júzer tippelte a 40k-t, én meg a 20-at. És hogy a képességeimet is figyelembe vedd, nekem még azt is gyors guglizni kellett, hogy a 4670 az amd, vagy nvidia.
Nem tudom itt mennyit számít a bencsmárk, de ez szerint ez a 4670 gyengébb, mint egy 9600GT. Vagy ez hülyeség?
Egy ilyen kártya esetleg? Vagy egy ilyen, mert ezen több a csatlakozó?
Játékra nem vetemedünk. -
RootRulez
félisten
válasz ro_bert17 #13706 üzenetére
Játékokban alig gyengébb a 9600GT-nél, videózásban viszont fejlettebb, arról nem is beszélve, hogy nem kell neki külön tápcsati, tehát jóval kevesebbet eszik. Ha 9600GT-t akarnál venni mindenáron, akkor inkább már nVidia GT240 az ugyanolyan erős, de okosabb (videózásban) és annak se kell tápcsati.
Végeredményben a 960GT-t felejtsétek el.
ATI HD4670
nVidia GT240
használtan ezek 10K felett vannak kicsivel. Újonnan már inkább 5670-et vennék, az 20K körül van, de az aztán mindenre jó lesz, amire jó egy kártya abban a kategóriában.Megnéztem a linkeket, 5670 17-ért ugyancsak jó. Keveset eszik, halk és okos. Másik (5750) videózni már fölösleges. 5670 is túl erős hozzá, de alig drágább, mint egy videózni való gyenge kártya, és azzal nem lehet így játszogatni.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
bivalyolo
őstag
hali
szerintetek érdemes venni 1280x1024-re egy ilyen jóárasított 5830-at?
a mostani 3850-em ~3 éve megvan és nagyon meg vagyok vele elégedve.
szóval a jövőre nézve, hosszabb távra megéri ilyen kaliberű karit venni vagy erre a felbontásra bőven elég lenne mondjuk egy 5750 is?"Let's agree to disagree!"
-
Alpachino
veterán
válasz bivalyolo #13714 üzenetére
1280-ra elég lenne az 5750 is, és az adatlapodon lévő X2 sem valami acélos az 5830hoz, de mivel ilyen jó árban van és szinte most ugyan annyiért megkapod, mint az 5750-et, így minden képen az 5830-at javaslom a kis felbontás és a gyenge proci ellenében is.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
veterán
válasz bivalyolo #13714 üzenetére
Durván 40 %-kal gyorsabb az 5830 az 5750-nél. link Az árkülönbség meg csak kb 20%. Bár az igaz, hogy többet kér enni az 5830-as. De időtállóbb.
Ha pl később lesz full HD monitorod, kisebb kompromisszumokat kell majd kötni az 5830-assal, mint az 5750-essel.Alpachino: a procit el is felejtettem megnézni.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Alpachino
veterán
válasz bivalyolo #13717 üzenetére
Ha nem is Full. HD-s moncsi, de X4-el, az 5830 egy 1650-et a későbbiekben megérdemelne.. nem túl drágák már mostanában, ha tiédet eladod, max. 5-6K toldással kapsz itt az apróban 22"-os 1650-est, ami jobban illene a karidhoz.
[ Szerkesztve ]
-
cut
aktív tag
sziasztok!
Szerintetek 58o SLi t vegyek vagy egy db 59o es kártyát?
válaszokat köszi...
ja és még egy 6970 kártyát probált már valaki 3 monitoron (játékra)
üdv: Cut
134 piros pötty :)
-
Mittu88
senior tag
sziasztok, most ment szét a 4870-esem és valami hasonló "erejű" videókártya kellene minél olcsóbban, lehetőleg új, mert ezt használtan vettem és 4 hónapot bírt, szóval pont besz***am :/ X4 B55 procim van, valami ehhez illőt tud valaki ajánlani?
-
cut
aktív tag
válasz csucsbicep #13720 üzenetére
köszi a választ...
Az 59o est lehet 3 monitoron használni játékra? surround ra gondoltam134 piros pötty :)
-
RootRulez
félisten
válasz csucsbicep #13723 üzenetére
Azért belegondolunk, hogy a VTX3D 5770 1GB-ost is drágábban vesztegetik, ami a legolcsóbb 5770 a piacon. Mehetnének a sapphire 5830, 5850-esek után az árak, csak addigra úgyis elfogynak.
-
bivalyolo
őstag
válasz Alpachino #13718 üzenetére
szóval akkor totál felesleges lenne a mostanihoz megvenni az 5830-at? amúgy egy lg l1953tr-em van nemtom ezt mennyiért lehetne elpasszolni..
igazából nem terveztem még kártya cserét se a nyár előtt mivel most még nem kell semmihez csak ugye ilyen jó árnál elgondolkodik az ember
de akkor lehet ezt most kihagyom és később, ha lesz rá pénz akkor benevezek egy full hd-ra meg egy 5830-nál erősebb kártyára.
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Mittu88
senior tag
válasz csucsbicep #13723 üzenetére
RootRulez: minél kevesebb, de max olyan 30k, viszont minden forintért megszakad a szívem
csucsbicep: én is erre gondoltam (ez tűnik most bestbuynak), de gondoltam rákérdezek hátha ti okosak valami még jobbat tudtok -
RootRulez
félisten
válasz csucsbicep #13726 üzenetére
Azzal van bajom, hogy a szarabb kártyák drágábbak...
-
Mittu88
senior tag
válasz csucsbicep #13730 üzenetére
Most rendeltem meg az 5830-ast iPonon Amúgy 57**-es szériát nem akartam, mégiscsak a 8-astól kezdődik az izomkártya
-
Mittu88
senior tag
válasz csucsbicep #13732 üzenetére
persze-persze, csak használtan most úgy sincs bizodalmam, hogy még garanciális. újan meg még többe kerül az 5770. Egyetlen előnye, hogy a fogyasztása kevesebb, mint 2/3-a az 5770-esnek az 5830-hoz képest.
-
RootRulez
félisten
-
Alpachino
veterán
válasz bivalyolo #13727 üzenetére
Pedig 25K-ért az 5830, szinte kihagyhatatlan Ezek az árak, a raktárseprés után, tuti hogy jó 10K-val emelkedni fognak, ha nem így lenne, akkor az 5750/70 árfekvéséből adódóan okafogyottá válnának. Mert ugye 25K-s 5830, mellett 20K körül kellene adni a 70-est és 16K-ért az 5750-et.......mondjuk ez lenne az igazi, de szerintem nem így lesz
Nem beszélve a használt karik árairól...
-
Alpachino
veterán
válasz RootRulez #13737 üzenetére
Igen én is gondolkodtam, hogy rendelek 2DB-ot. Egy Gamer edition-t és egy Xtreme-et...ennyi pénzért tuti nem buktam volna rajtuk. de kb. két hete vettem egy 5750-et, azt pedig nem volt szívem az egyik gépemből kivenni
-
Alpachino
veterán
válasz Alister71 #13749 üzenetére
Azoknak egyébként is felháborítóan magas/volt a használt áruk. De így van ez a GTX260, 4890-el is.Mértem a DIRT2-t. full-ban : 8xMSAA X2 3.5GHz
Tot. .4.737
ave. 53.1
Min. 44.8Majd még megnézem X4-el is mennyit dob rajta
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest