Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
veterán
Na, fejlemenyek vannak:
- ASUS nVidia GTX 550 Ti 1Gb ENGTX550TI/DC/DI/1GD5
- ASUS nVidia GTX 460 768 (ENGTX460 DICU TOP/2DI/768M
- EVGA Geforce GTX 550 Ti 1 GB DDR5
- GAINWARD nVidia GTS450 1Gb GoesLikeHellIlyen kartyakat tudnek szerezni Nvidiabol. Ezekbol melyik kepes HDMI hangatvitelre? 5770-hez hogy viszonyulnak teljesitmenyben?
Atibol meg ezt neztem.
- Sapphire Ati Radeon HD 6850 1 GB DDR5
Az osszes kartya 1-2k elteressel egy arban mozog.
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
-
Omega81
senior tag
válasz csucsbicep #13804 üzenetére
Köszi. Passz pontosan nem tudom, Core2Duo, én rángattam fel 2,6GHz-re de ennek már vagy 2 és fél éve.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Omega81 #13803 üzenetére
A 2.6GHz-en járatott procid édes-kevés, még FULL.HD-ben is a 5830-hoz De ennyi pénzért, (25K) még ha marad is benne kihajthatatlan erő a procid miatt megéri Majd később mehet bele egy erősebb proci, amit bő 3GHz felett tudsz járatni
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Neil Watts #13807 üzenetére
Sapphire Ati Radeon HD 6850 1 GB DDR5 Vagy GTX460 768MB ha közel azonos árban tudod beszerezni őket és nem FULL.HD-re kell, akkor ezek közül bármelyiket választhatod szimpátia alapján. Mind két kari jóval gyorsabb az 5770-től.
FULL HD. esetén 1GB 6850
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
válasz Alpachino #13808 üzenetére
Értem. Köszönöm a válaszokat. Mint írtam, nem az enyém a cucc, hanem egy ismerősömé. Ennyin volt stabil neki, amikor beállítottam, de ez is már feszemeléses tuning és a hűtője gyári. Akkor még megírom neki, hogy ez a kártya most számára best buy, de a rendszere CPU limites. Aztán majd jelentkezik nálam és akkor nézek bele valami procit. Amúgy mit javasolnátok? Mert egy ideje kimaradtam az eseményekből és nem tudom, mit érdemes venni tuningra (bocs hogy kicsit off).
-
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz Omega81 #13810 üzenetére
775-be egy kicsit nehéz, és költséges a procicsere..... de egy E8400-el már simán hozható 3.8-4GHz, feltéve ha hajlandó valaki 20K körüli összeget kifizetni érte
Az E7300-mal jobban járna, olcsóbban mérik itt az apróban és ezek is elég jól mennek tuningban..."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Neil Watts #13811 üzenetére
A GTX460 előre lépés..nem is kicsit. Érezni fogod. De a 768MB Vram miatt lesz ahol megérzed FHD-ben
-
veterán
-
Omega81
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Neil Watts #13816 üzenetére
-
veterán
-
frame>24
addikt
Helo.
HD 5770-es videokártyámat tervezem lecserélni, általam használt 3D alkalmazások teljesítményének észrevehető mértékű növelése czéljából. (1920*1080 felbontás mellett futni kell jól)
60.000 HUF felső határ, és én egy GTX 560 Ti-re gondoltam.
Mintegy 6-7 éve nem volt nV kártyám, nem tudom, hogy ez mennyire baj, vagy jó. Valószínűleg az is szokatlan lesz, hogy nem jön havonta új driver.
Szóval riasszatok el vagy dumáljatok rá erre, esetleg más jó alternatíva?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Carl97
csendes tag
Sziasztok!
A Sapphire Radeon HD5830 Extreme hány centi hosszú?
Lada, egy vírus, amely ha megfertőz; örökké rabja maradsz..
-
Omega81
senior tag
válasz csucsbicep #13804 üzenetére
Helló!
Srác kérdése, hogy NVIDIA- ban melyik az a kártya, ami ezzel kb. pariban van teljesítményt tekintve.
-
veterán
-
Omega81
senior tag
válasz csucsbicep #13831 üzenetére
Köszönöm és mindenkinek aki válaszolt. Az AMD tényleg jobban megéri összességében, főleg árazás miatt. Aztán majd ő eldönti.
-
rostiron
őstag
Helló !
Videókártya vásárlás előtt vagyok, és nem tudom hogy egy 6850 - est a procim ki bír-e hajtani. A proci Core 2 Quad Q9400 3200MHz re húzva. Egy ismerősöm szerint 5770-nél nagyobbat nem érdemes venni. 1280x1024 felbontásban szoktam játszani. Nagyon tanácstalan vagyok, ezért kérném a hozzáértők segítségét.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
Alister71
nagyúr
válasz rostiron #13841 üzenetére
A procid kihajtja a 6850-est, de jobb lenne egy 22-es monitor. Én most váltottam 19-esről 22-esre, és egy E8400-essel támogatva is rendesen megtáltosodott a 6850-esem. Elég olcsón lehet már kapni 22-es használt monitorokat, és vegyél mellé egy jó árasított 5830-ast.
1920-ra mindenképp egy 6850 a minimum.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz rostiron #13846 üzenetére
Fura dolog, mert én eddig 1440x900-ban használtam a 6850-est, most 1680x1050-be mintha életre kelt volna. Az E8400 miatt a proci limitem is csökkent valamit, tényleg jobb neki a nagyobb felbontás. De 1280x1024-ben is biztos, hogy gyorsabb bőven mint az 5770-es. Na meg egy jóárasított 22-es monitor is bármikor becsöppenhet.
A másik dolog, hogy kisebb felbontáson több látványjavítót kell használni, mint pl 1920-ban, emiatt is jobb egy erősebb vga.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
epsilon3
csendes tag
Sziasztok!
Vga vásárlás elött állok és szeretném a véleményeteket kikérni a két kártyáról amit kinéztem.
Melyik a jobb:
Gainward 1510 GF 450GTS
Gainward 1770 GF 440GTSzívesen veszek más lehetőséget is ,de a max amit áldozni tudok 25e.
Igazából Hd filmnézés és konvertálásra használnám,ha ugyan jók erre.
A konfig:
cpu: amd phenom x4 965 black edition 3.4 ghz
ram: 8gb corsair 1333 Mhz -
KAMELOT
titán
Ebből a tesztből kiderül hogy jóval kevesebb pénzért ugyan azt kapjuk és még kevesebbet is fogyaszt!
Még jó hogy vannak ilyen tesztek!Pedig akartam váltani Nvidiára de mostmár maradok a jó öreg Radeonoknál! Mindig is ilyen kártyám volt.
De mivel kevesebbért kapok ugyan olyat ezért maradok!!![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Építő/felújító topik
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még több adatközpontot visz Olaszországba az Amazon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest