Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz csucsbicep #13753 üzenetére
Kutyának sem kell. Akinek nincs pénze, azért, akinek van, Xtremere gyúr..persze a java hoppon marad vagy belenyugszik a tré garanciába..
De én adjam bukóval a fél éves-se alulfeszelve OCs kiskergaris 460at. Jepp. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz csucsbicep #13756 üzenetére
Nem csak nekem..de nem is emiatt fogom a fejem. Kitaláltam ugye, hogy fullhd, csere 5850re. Közbejött a fizika, miszerint utóbbi nem fér el..sux. Mit vegyek? Csak GW jöhet szóba a méret és a hűtés miatt..
Érdemi fejlődésnek (5850OChoz hasonló) egy 560at tartok, az 50+k..sok.
1GBos 460ra max. 5kt szánok érthető okokból, hát, nem sok a jelentkező.
2GBos lenne most alig többért, úgy vagyok vele kipróbálnám..de zsé kell..
Na most ebben a szituációban kissé frusztrált lesz az ember..f*ck Xtreme. -
veterán
Sziasztok!
Van az nVidia-nak olyan kártyája ami HDMI-n kitolja a képet és hangot, 5770 vagy jobb a teljesítmény és max. 35k? (jobb lenne kevesebbert)
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Neil Watts #13758 üzenetére
Van, GTX460. Kitol mindent amit akarsz, és gyorsabb, mint az 5770es.
Minő véletlen, épp árulok egyet, ha nem ragaszkodsz a boltihoz, privizz. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz csucsbicep #13760 üzenetére
Komolyan céltalan siránkozásnak vélted? ;p Eladni akarok, nem árulni..
Pug
Sajnos nem fér be..1 centin múlik, de hosszú, így kimarad.
Persze okolhatnám a gyártókat, de igazából nekem kellett..[ Szerkesztve ]
-
Netmacs
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, videókártya csere kellene a gépembe, de nem tudom milyen lenne jó. Intel core2 duo, 945GZM-S2 alaplap, 2 gb ddr2 ram, és egy sípolós 8500gt vga van benne, elsősorban játszani szeretnék pl sims3
Köszi a segítséget -
SpeedR
őstag
válasz Netmacs #13763 üzenetére
Proci pontos tipusa? Felbontás? Ár?
Vedd meg a nick-rokon kártyáját. Annál jobb vételt nem nagyon találsz most. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SpeedR #13765 üzenetére
Ááá, köszi a reklámot, de nick-rokon nem adhat E4500 alá GTX460at.
Szerintem oda egy aprókból levadászott garis 4670/9600 illik inkább..Lord Vader
Tuning azzal a lappal nem lesz, ráadásul x4 a PCIe slot..G92/R770 felejtős.
Ha érdemi fejlődést akar és rászán ~15kt, 5670, pl. X4ben ez még eldöcög.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Tudok szerezni egy Gigabyte HD5850 OC-t 2 ventis változatot és az lenne a kérdésem h milyen kari tehát megéri-e az árát kicsivel lenne több mint a Sapphire Xtreme edition-ja de ez legalább OC-s és 2 ventis ezért gondoltam, azt is olvastam h a ventije kicsit hangos lehet de BIOS frissítése segít ezen azt h kell csinálni, nehéz?
Am egy HD4850-et váltanék le, azt meg eladnám amennyiért tudom 1,5 év garival[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
Netmacs
csendes tag
Tehát nem elég a vga csere, itt nagyobb befektetés szükséges.
Köszi szépen a segítségetSpeed(R)
Én is így látom, elöbb utóbb úgyis fejleszteni kellene, öregecske gép ez már
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz @matthew@ #13772 üzenetére
Nem rossz az a duálventis Giga, 35 körül ha megvan (garival!), jó lehet.
BIOSfrissítéssel nem lesz halkabb, csak ha átszerkeszted a ventiprofilt.
Az 58x0 topikban vannak jópáran, aki csinálták, inkább ott kérdezősködj.
Ha a 4850ből jól szállsz ki, 20 körül megúszható a csere, annyit megér..Netmacs
Alapvetően, ha az a célod, hogy továbbra is használható legyen, elég az..
Nyilván, ha komolyabb igényeid vannak, fejleszteni kell a többi cuccon is.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Netmacs #13780 üzenetére
Ha nem akarsz túlköltekezni, maradj a 4670nél. Az is klasszisokkal meg fogja dobni a gépet és alig kajál, nomeg olcsón beszerezhető. Vagy esetleg egy 4650/DDR3..600/1400 a 4670 750/2000jével szemben..nem nagy érvágás és az E4500 mellett igazából észre sem vehető, ha pl. 1024x768 a cél..
-
Mika1227
őstag
Szerintetek 5850 vagy 6850? Az ár ugyanaz! Mennyivel erősebb az 5850 és mennyivel fogyaszt kevesebbet a 6850?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Alister71
nagyúr
válasz RootRulez #13775 üzenetére
Hát ez a válasz igazán gyönyörű. Pont te írod ezt. 217 milliószor le lett írva a különböző topikokba, mert a beajánlott kártyákat megvették szerencsétlenek, aztán telebőgték a topikokat, hogy a I945-ös chippel szerelt alaplapokban nem indulnak el a HD5000-es Radeonok. Erre fel te megint befújod neki, mint kancsí bíró a lest.. Ha nem megy majd neki, gondolom elmész hozzá, megvigasztalod és átveszed tőle feláron a kártyát. Vagy viszel neki egy P35-ös chippel szerelt alaplapot ajándékba?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
bambano
titán
válasz RootRulez #13006 üzenetére
jól esne még egy kis felvilágosítás.
jó lenne, ha mutatna valaki vagy egy url-t vagy egy cikket, hogy a mostani nvidia kártyaszámozások szerint mi a kártyák teljesítménysorrendje?
és ebben a régi 9500gt hol van?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alister71 #13785 üzenetére
Nyugi már..nem kell egyből lerohanni :S Lehet ezt finomabban is közölni.
Első körben nekem is az 5670 jutott eszembe az ár alapján..bocsánat ;pEgyébként a tanácsomra 4670/512 lesz a megoldás, azzal van vmi baj..?
Tudtommal gond nélkül megy, mert raktam már be 945GZ/x4 Asrockba..bambano
Ebben a kategóriában nem igazán mozgok otthonosan..de itt van pár kari.
Tehát a GT220 alatt teljesít a 9500GT..ami a mostaniak legalja ugyanúgy.
Viszont igazából amire neked kell (2D, programozás), szerintem bőven jó.
Hacsak nincs szükséged komoly GPU kapacitásra, mert azt dolgoztatod..
Mondjuk ehhez a részhez nem értek, úgyhogy inkább nem is szólok bele.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Speed® #13787 üzenetére
A 2.1-es kártyák nem működnek a régi sima 1.0-ás sínbe. 1.1 kell neki minimum. De ha szerencsétlen megveszi mert hallgat egy ilyen meggondolatlan hsz-re, valszeg nyugtathatnád Őt is. Ha valaki tanácsokat osztogat, nem árt azért kicsit figyelmesebbnek lennie. De legyen ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alister71 #13788 üzenetére
Tiszta sor, tudtam róla, pillanatnyi agyhalál okán az árkategória legjobbját akartam ajánlani, ennyi..akarsz még ezen lovagolni?
Mitöbb, előtte írtam, mit vennék inkább..és veled ellentétben nem ajánlottam laikusnak tuningot, tuningra alkalmatlan lappal ;p Úgyhogy 1:1
-
Alister71
nagyúr
válasz Speed® #13790 üzenetére
Azért azt talán páran megbocsájtsák nekem, hogy nem ismerem minden alaplap biosát, viszont azzal anyagi kárt nem okozok senkinek, ha esetleg azt javaslom, hogy kicsit húzzon a prociján. Nekem is van egy E4500-öm, és egy gagyi irodai G41-be is megy lazán 2.8-on. 5670-essel.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
bambano
titán
válasz Speed® #13787 üzenetére
most volt a gépemben egy gt430-as és szaggatott vele minden, még a karakteres terminál is.
fogalmam sincs, miért.jó lenne egy olyan típus, ami tuttira jó két monitorra dvi-jal. és beszerezhető az ára kevésbé izgat.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alister71 #13793 üzenetére
Ha nagyon kötekedni akarnék (amit valójában nem akarok, de ugye néha jól esik piszkálódni ), nem BIOSfüggő az OC itt. A 945GZs kusnyákolt C2Ds lapok egyike sem megy sehová tuningban általában.
És nem bocsájtjuk meg, mert nem fogsz kimenni ingyen szervizelni, ha tuningkísérletre nem indul a gépe és nem tud CMOSt resetelnicsucsbicep
Nincs problémázás..éljen a drámaszakkör ;p
Nincs érdemleges jelölt, agyas annál több :S -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bambano #13794 üzenetére
Fura..pedig a GT220hoz képest 3Dben jóval combosabb megoldás.
Ergó a 9500GTre nagyjából rádupláz, ráadásul ez már Fermis cucc.
Mondanám, hogy próbáld ki a 460amat, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a tömérdek CUDA mag ellenére jó lesz neked..a két monitoros működéssel nincs gond és ugye árban sem vészes, de passz.
Valaki aki jártasabb a témában, majd jól megmondja neked mi is kell ;p -
Alister71
nagyúr
válasz Speed® #13795 üzenetére
Viszont átmegy a szomszédba a haverjához, kiguglizza, hogy kell resetelni a cmost, vagy beír ide, és válaszolok neki (vagy te válaszolsz). Hazamegy megtörténik a reset, és megy tovább a gép. Semmi anyagi ráfordítás. De ha a te ajánlásodra elmegy a legközelebbi pc-s boltba, beújít egy 5670-est, kibob vagy 18-at érte, berakja, nem megy. Átmegy a haverjához, és ír neked, hogy ülj már be a kocsidba és ugorj már ki hozzá vagy 300 km-el arrébb, mert nem indul a gépe az általad ajánlott vga-val. Mivel te áldott jó szívű ember vagy, viszel neki egy 10k-s G41-es lapot, hagy tudja használni a kártyáját, és ha már ott vagy, be is tudod neki állítani 2.8-ra az E4500-öst, és mindenki happy!
Alister from Hell
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek tönkre ment a 8800GT- je. Mit vegyen helyette?
Hardverkörnyezet:
Alaplap: Asus P5KSE
Proci: 2.6-ra húzott duplamagos
Memória: 3GB ddr
Monitor: 21" (játékokat 1680*1050-ben tolta mindig, full felbontáson és szépen ment)Köszi a választ előre is.
értékelt üzletek: 42+ 0-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest