Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- 
			  LOGOUT Milyen routert vegyek? Összefoglaló 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
 Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
 ● Router gondok
 ● Otthoni hálózat és internet megosztás
 ● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
 márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

jerry311 nagyúr Ezek a routerek voltak a kezemben. Ezeket használom, használtam mindig a (hivatalosan) leggyorsabb chello csomaggal. 
 A DrayTek nem mai darab, már van vagy 5 éves, nem ezekhez a sebességekhez tervezték. A LaFonera+ meg inkább kicsi és szép, mint gyors.
 Az Edimax 4 WAN porttal rendelkezik, azt azért szerettem, nagyon szépen összefűzte a 4 chello plust. (akkor még 4 x 3Mbps-t)
 A Cisco meg csak úgy hobbiból. Megláttam ebay-en, licitáltam megnyertem. Egy Cisco 836-ossal együtt árulták ezt a PIX-501-et. Kettő együtt volt 35k HUF, szerintem jó boltot csináltam. Itthon vatera-n 50k egy PIX-501, boltban 130k, ebay-en kb 40k + posta.
 Igaz, a Cisco már csak azért is kellett, mert van pár Cisco-s vizsgám, meg dolgoztam Cisco support-on 2 évet. Cisco 60 Mbps nem chelloval jött ki, azt csak elméleti maximum. Kb. 40% a PIX CPU terheltsége amikor teljes sávszélességgel töltök le és fel. Tehát nagyjából 60 Mbps-nél érné el a 100% CPU-t. 
- 

harry veterán Persze, hogy megy vezetékesen is, így van rákötve ez switch, és azon gépek. A notimmal szoktam wifin lenne, hát, most, hogy kb 3m-re ülök tőle, és semmi sincs közöttünk, a letöltés 7,5 a feltöltés 2,9. De volt már, hogy 10-15 körüli letöltést is mértem (lehet most megy egy másik gépen is valamilyen letöltés, nem tudom...). De tekintve, hogy alapvetően csak netezésre használom így, nekem megfelel. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Gubek-Einste Dr.NX
 Dr.NX