- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
blakey #98814 üzenetére
Egyelőre biztosan nem fogok romolgatni vele, illetve úgy tudom (Wiki szerint legalábbis) AX92U-ra is van custom fw - de a lényeg, hogy értem, valójában ez valahol előny.
Habár többek szerint (és dkess táblázata szerint is) az AX92U SoC-ja erősebb, elfogadom, hogy véleményed és tapasztalatod szerint a 2 évvel újabb modell (és csak kb. egy évvel újabb a benne lévő SoC) egyéb szempontok alapján (habár nem neveztél meg konkrétumokat) jobb.
Én, amit biztosan tudok, hogy hátrányosabb az AX92U-nál, hogy 2.4-en csak AC. Előnye viszont több is (SoC, tri-band, ára,... mit hagytam ki?).A legfontosabbat egyiknél sem tudom: miben különböznek lefedettség terén. Vajon kiemelkedően jobb-e egyik, a másiknál vagy "egykutya" és inkább csak marketing rizsa az területek méretére vonatkozó Asus ajánlás? Ugye, nem minden a SoC és a szabványok, fontos tényező lehet az antennák száma (külső, belső), azok kialakítása, mérete. Ebben van különbség jócskán az eszközök között, de úgy érzem, itt ebből legfeljebb majd csak az evés lesz (ami a puding próbája
), mert nincsenek ennél konkrétabb tapasztalatok, tények, számok.
Ha a két AX92U helyett, fő routernek az AX86S-t választom, másodiknak melyiket ajánlanád, ami olcsóbb, de ügyesen AirMeshel a másikkal? AX3000?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged