- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballazol
senior tag
Helló!
No, kikaptam a D-Link-et.
Itt az oldalon láttam ezt a Mercusys router reklámot, megrendeltem az MR70X-et.
Hozza szépen, amit kell LAN-on. Reméljük, a fél kertet is 'bevilágítja' a wi-fivel... de merem remélni, hogy azzal a résszel is elégedettek leszünk. Majd valamelyik délután megnézzük. -
Teljesen igazad van, a jó megoldás általában nem az egy erős eszköz középre, hanem az elosztott erőforrások (AP-k). Nem véletlen, hogy minden esetben hangsúlyozom is ezt és jelzem, hogy nem lehetetlen az egy erős eszköz használata nagy házba, de nem is ajánlott.
De ettől még működhet, és sok helyen működik is, és szólna érvek mellette is. És emellett sem nagyot mondó, sem igénytelen nem vagyok.
Mindebből a tanulság annyi, hogy a wifi kiszámíthatatlan. A család vidéki otthonában az N18 / AC87 a háztól 400 méterre is stabil kapcsolatot létesít a Note 4/9/10 telefonnal és a 25 méterre levő szomszédnál házon belül is 25 Mbps letöltési sebességet mérek.
Másnál meg lakáson belül is használhatatlan a wifi.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest