Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Claude Leon
üzenetére
Volt már erről szó. CPU nem teljesen ugyanaz, csak az órajel egyezik meg, mint ahogy az összes többi 7xx-8xx-9xx-es tp-linknél. Meg baromira közel van az a 80Mbit ahhoz a valós 92-93Mbithez, ami úgy át szokott férni 100as etherneten. Elkezded nézni a hómvideót a média sztoridzsből, aztán lelassul a torrent

-
gurabli
őstag
válasz
Claude Leon
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Szerintem maradok a 741-nél, kevesebb, mint a felébe kerül és nem valószínű, hogy egyhamar bővíteném a netet, már csak azért sem, mert ez a mostani elég gyors mindenre, amire használom. Az USB meg igazán akkor lenne érdekes, ha moddolt firm kerülne rá, ami rengeteg idő, mire megértem, beállítom, stb, és igazából nincs is rá szükségem.
A gigabites háló vonzó, de olyan minimális a belső másolás, hogy szerintem nem éri meg.
Érdekes, mert a pénz megvan az 1043-ra és mindig a jobb cuccokat szoktam megvenni, de ez most nem hiszem, hogy megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX