- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
De.. ez jó lenne.. csak hogyan oldom meg hogy a délután ne lehessen belépni a délelőtti jogokkal? jeszó nem jó, mert a kölkök elmondják egymásnak... más ötletem meg nincs..
Szval jó lenne.. csak nem tuidom azt sem kivitelezni..
Gondoltam valami olyasmire, hogy az egyik gépbe beteszek egy jelszólemezt, és ha hálózaton keresztül eléri a többi gép ezt a lemezt akkor lehet törölni, ha nem akkor nem. Bár mondjuk ennyi erővel ellenőrizhetné a gépidőt is.. és 14óra után nem engedne törölni.-..
de sajnos a dolog nincs megoldva,.. és nem is tudom mit kezdjek vele...
Valaki aki tud segíteni.. pls ne kíméljen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest