Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
Kékes525
üzenetére
És még sorolhatnám, hogy mit nem írt.

Nekem úgy tűnik, nagyon behavazódtál valamiért.

Ne azzal foglalkozz, hány millió dolgot nem írtam le, hanem próbáld meg a lényeget észrevenni, amit leírtam:
könyvet írnak, ami sima szöveges fájlokat jelent, melyekhez képeket tesznek illusztrációnak, de amíg a nyers változatot írják, nem szövegszerkesztőben írják, hanem html fájlokban, amihez képeket csatolnak.
Vagy linkek, vagy számozás révén mennek a következő fájlra, mert minden fejezet és alfejezet külön fájlban van,
Ezt a halmazt kell egyetlen fájlban megjeleníteni valahogy, mert rájöttek, hogy nagyon macerás egyesével megnyitni és szövegszerkesztőbe másolni.
Ha még mindig nem világoss, kérdezz, a topik gazdája úgyis örül, hogy jelentősen növekszik a fórum letöltéseinek a száma.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest