Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #31111 üzenetére
Boot miatt, mert a BIOS-ok nem támogatják
Már bocs, de ez vagy szempont vagy nem... Van vagy féltucat pendrive-om, a zöme több éve megvan, és a nagy részéről sosem bootoltam még...
Másrészt vannak esetek, amikor én is inkább a FAT32-t preferálom: pl. nem egy olyan nagysebességű USB 2.0-s pendrive-om volt, ami drasztikusan (értsd: majdnem a felére) lelassult, ha NTFS-re formáztam (másoktól is olvastam hasonlókat anno).
A kisebb pendriveokat (2 GB és alatta) meg teljesen felesleges NTFS-re formázni. Nekem a 16 gigás Sandisk is NTFS-re van formázva (a legújabb, 32 GB-os, USB 3-as már természetesen NTFS-re). Van egy ( GB-os a kocsiban (zenét hallgatok róla), azon nem is tudom milyen fájlrendszer van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest