Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
válasz cserri18 #3632 üzenetére
Ha mindenképpen matt kijelző kell akkor marad a Fujitsu és a Samsung, a többi fényes kijelzős. A Samsung kifejezetten jó gép a kategóriájában, ne félj tőle. Sajnos USB 3.0 nincs se a Samsungban, se a Fujitsuban. A Fujitsuban van viszont Express Card bővítőhely, ahová tudsz tenni USB 3.0-ás bővítőkártyát.
Így szerintem csak a Fujitsu A531 maradt. Vagy megvárod az 1 hónap múlva érkező Fujitsu A532-t, amiben alapból van 3db USB 3.0-ás csatlakozó. -
DarkDeer
senior tag
válasz cserri18 #3779 üzenetére
Igen, jól látod, a Samsung-ba nem lehet utólag USB 3.0-ás bővítőkártyát tenni, mert nincs neki hely.
A Samsung-ban lévő NV GT520 erősebb, mint a processzorban lévő Intel HD2000, de annyira nem erős kártya, szóval a legújabb játékokkal már nemigen boldogul.
A Series 3 NP300E5Z a sorozat neve, a kötőjel utáni számok a felszereltségre utalnak. A NP300E5Z sorozat összes tagja matt kijelzős, tehát amit linkeltél az is matt. -
Borote
addikt
válasz cserri18 #4826 üzenetére
Akkor várd meg, amíg A532-t adnak IB i3-mal. Nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne, mint az A531, ugyanis leváltani fogja, nem egyszerre futni egymás mellett. Az iHD4000 teljesítményben majdnem ott lesz, mint a HD6490M. (A minőségéről ahogy Black is mondja, érdemben nem tudunk nyilatkozni).
160k-ért az a ProBook jó kis gép[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz cserri18 #4826 üzenetére
Szvsz mivel kezd kikopni az A531 mindenhonnan, így várj. Remélhetőleg ha sok boltba kerül kicsit mérséklődik az ára.
Ahogy a többiek mondták, fogalmunk sincs az újabbik verzióról, hamarosan tervezek tapogatásra vételezni egyet. Utána egy picivel magabiztosabb leszek.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
runner 125
nagyúr
válasz cserri18 #9069 üzenetére
Megválaszoltad magadnak a kérdéseket, én az A532-t választanám. Szerintem sokkal elegánsabb, precízebb a zsanér megoldás és van USB3.0, ami a későbbiekben jól fog jönni.
USB3.0-át az A531-be biztosan nem lehet utólag rakni.Egyébként 4gb RAM nem elég, vagy mire kell neked a 8?
mod.
Ahogy látom linkeltél egy dedikált GPU-s Samu-t is. Ha, már hasonló is szóba jöhet, akkor nézz rá te is a G580-ra. Van korrekt 3D-s teljesítmény, USB3.0, jó billentyűzet, szép matt felületetek, úgyhogy ezzel is jól járnál.
cotag
Mit jelent a minél nagyobb kijelző? 15,6" jó még, vagy 17,3 kellene már? Előbbi méretből neked is ajánlanám a fent linkelt Lenovo G580-at. Céljaidra tökéletes. Vagy, ha kell a 17,3", akkor G770
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz cserri18 #9083 üzenetére
Értem, akkor tőlem egy szavazat az A532-re.
mod.
Atyaég, ennyire azért nem vagyok fáradt. Az előbb én még szerintem fiúhoz beszéltem, most meg hirtelen női avatar tűnt fel. Ez van, 2012-ben már csak így megy.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
reelc
veterán
válasz cserri18 #9081 üzenetére
Igen rá vártam.
A helyzet a következő: eredetileg i3 3110M Ivyt szerettem volna, de nem lehet tudni mikor érkezik. Reálisnak tartom, hogy ősz vége, tél eleje. Elvégre konkurenciát csinálna az új Ivy 5-nek, ami most jött ki. Hadd vegye meg, aki nem tud várni alapon.
Csak tippelni tudok, árban hol lesz, talán 10-15e-el az i5 3210M Ivy-s gép alatt, ami ő: [link]
Ez 150e Ft. Tudom, ennyiért, levesebbért vannak más vételek pl. Lenovo G80 de üzletit szeretnék. HP ProBook 4540s/4545s: AMD-set nem szeretnék venni, Intelből meg SB-s van árlistában, úgy láttam. Az új széria 190e körül nyit. Persze lehet olcsóbb lesz, nem tudhatom. Nekem az anyagi keretembe már nem fér bele.
Továbbá ki tudja hogy alakul addig a Dollár-Euro-Ft-kutyafüle.
Szóval tudom, hogy az i5-ös proci túl erős a VGA-nak, de nem tudom van-e értelme várni? Kb. 2 hét múlva leszek vásárló képes - ha minden igaz. Remélem addig Spyduck tesztje is megjön, és olyan lesz amire számítok.Erre számítok: Pozitívumok: mint az A531-nél. + jobb hűtés a modernebb proci gyártás miatt. Igaz a VGA erősebb, de ki tudja, mi jön ki belőle.
Negatívumok: továbbra is a gyenge hangzás. Rádugok egy kis PC-s hangfalat, és gondolom ezzel orvosolva is van. Garancia 2 év: ezt fel akarom bővíteni 3-ra.Vártam 2 hónapot, SB procival már nem szeretnék gépet venni... hacsak anyagi fronton nem lesz valami gáz. Ha lesz, akkor a B960-as A531-esre lecsapnék, 109900-ért, ha lesz még akkor.
Bocs, késő este van, remélem érthető volt.
-
reelc
veterán
válasz cserri18 #9112 üzenetére
Az i3-as Ivyt nemigen várom meg, de az i5-ös már itt van az i5 3210M személyében.
"az i5-ös proci túl erős a VGA-nak" alatt azt értettem, hogy i3 is elég lenne a HD4000-nek, gondolom. Abból indultam ki, hogy ha a Lenovo G580-nak a Geforce GT 630M-hez elég a B960, akkor a gyengébb HD4000 nem sokat tud kezdeni az erősebb i5-ös procival. Majd kijavít valaki, ha rosszul gondolom.
Ahogy előttem írták: kisebb fogyasztás, jobb integrált VGA.
Ja, és az A532-ben már az USB 3.0 megtalálható.
Én is kb. 100-120e-ről indultam.
De én még sokáig szeretném használni, nem 1-2 évre venném. Úgyhogy nem gond, ha van benne olyan erőforrás (processzor), amit úgy gondolom nem tudok most kihasználni. i7-et már biztosan nem vennék, az túlzás lenne szerintem a HD4000-hez, és amúgy is már egy magasabb árkategória. Direkt üzleti masinát akarok, nem konzumert. Nem a teljesítményre megyek, de az i5 + a HD4000 úgy érzem ideális lesz nekem. Ha a teljesítményre mennék, mást vennék.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz cserri18 #9542 üzenetére
532 majdnem kopp ugyanaz, mint az 531. Itt a topikban valaki már felsorolta a változásokat, amik elég pozitívak voltak. De a Probook is jó választás.
A4 elég testre szabható proci miatt, i3 meg ööö az i3. 531 B960-al is bőven elég mindennapokra. Ha csak sima pötyögés lesz, akkor én szvsz egy 521-et vennék és bele SSD-t. Marad pénz fagyira is bőven.
B-L-A-C-K: Odakenték az árát rendesen, nem rossz
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz cserri18 #9542 üzenetére
Ezt láttad már?
HP ProBook 4535s B0X76EA notebook + Ajándék HP táska 129.900 Ft
-
Khelben
nagyúr
válasz cserri18 #128840 üzenetére
Vehetsz még Fujitsu A557-et is, 175-ért van belőle fullhd-s darab. Ez most elég jó vétel ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Dolce Gusto
- 3D nyomtatás
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest