Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dkface
aktív tag
válasz Pavlovsdog #10267 üzenetére
Egy kérdés maradt hát : mennyit szánsz rá ?
szerk. Liberator ezek mind elmaradnak a Fuji A530-tól én mindenképpen azt venném
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Pavlovsdog #10706 üzenetére
A legkisebb XPS épp a 2 közt van árban, aluborítás, bitang jó 2.1 JBL hangszórók, W7 is benne van a 218k-ban, lehet máshol olcsóbb is. Igaz gyengébb valamivel a cpu, de túlélhető.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
rizso
addikt
válasz Pavlovsdog #10706 üzenetére
Hasonló gép lehet a Chaser által ajánlott XPS (viszont ott feleannyi a ram és a hdd is), illetve az új TimelineX 5830TG is jó választás lehet, pl. ez a konfig most 3 év garanciával 200k alatt beszerezhető.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Maddoxtomi
tag
válasz Pavlovsdog #12025 üzenetére
Igen Spyduck fórumtárs szokta (valószínűleg egy laza Ctrl+c majd Ctrl+v vel) írni, hogy a csillogós felület nem ajánlott és a fényes kijelző gagyi stb. stb.
Sajnos részben igaza van, viszont Neked 100%ban igazad van abból a szempontból, hogy üzleti kategóriás vagy csak matt kijelzős consumer gépet, nem lehet kapni csak nagyon húzós áron. Szerintem viszont, hogyha vigyáz a gépére az ember akkor nem feltétlen kell csúcskategóriás üzleti gép. És hozzá kell tegyem, hogy a csillogós felület sem magától kopik, karcolódik, pattog le.gyuri.sza : Ennek ellenére Én is azt tanácsolom neked, hogy ne ezt a Dell-t vedd meg, az acer a jobb választás!
[ Szerkesztve ]
-
dkface
aktív tag
válasz Pavlovsdog #12589 üzenetére
ha 200k a limit akkor miért nem Y570-ben gondolkodsz? egyáltalán nem érezni a különbséget ha általános / játékos felhasználásban gondolkodsz. a lenovonak egyébként szervíz garanciája de az az egyik legjobb a piacon. A Y570 -nek ezekhez képest 40%-al gyorsabb a videókártyája ami egész más élményt hoz el. (natívban minden maxon)
-
Chaser
legenda
válasz Pavlovsdog #12589 üzenetére
Szervizgart ad a lenovo, + 1év garral bővíthető de elég drága 15-20k. Ezeknél a modelleknél nincs lehetőség on-site garra sajnos. Dellnél figyelni kell, nem minden 5110 on-site garis, olyan boltból kell megvenni aminél azt írják és megvételkor serial-t csekkolni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szeszab
tag
válasz Pavlovsdog #13312 üzenetére
Szerintetek szükséges a 3 ventillátoros megoldás, vagy elég az egy ventillátoros is? Mert a logitech n120-as hűtőjét néztem ki, mert az kényelmes ha ölbe is veszem.
-
Drughi
addikt
válasz Pavlovsdog #13823 üzenetére
A mai világban szerintem fölösleges elektronikai eszközt 4-5 évre tervezni.
Egy számítástechnikai eszközre ez hatványozottan igaz.
Ha már mindenképp hosszú távra tervezel, akkor érdemes az erősebb konfigot választani.
Egy 1éves laptop manapság már igencsak elavultnak számít. Így kalkulálj -
Z86
őstag
válasz Pavlovsdog #15532 üzenetére
Iponnál mindenképp érdemes utánanézni, mert gyakran elírnak ezt-azt, amúgy viszont lehetséges.
-
rizso
addikt
Igen, korábban már polip fórumtársunk is említette, hogy Y570 majd csak valamikor szeptemberben lesz (mármint az i3-as verzió).
Amúgy i3-2310m/i5-2410m+GT540 kombós gépet találsz többet, mint pl. 5830TG, 5750, Samsung RF511, Asus N53, stbstb...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Duplázódtam...
[ Szerkesztve ]
-
nlb84
tag
válasz Pavlovsdog #19066 üzenetére
Nem gt525 van húzva hanem a gt540-es! Az gt525 és a gt555 között azért ég és föld a különbség....
MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP: Enterprise Administrator, Enterprise Messaging Administrator 2010
-
nlb84
tag
válasz Pavlovsdog #19072 üzenetére
Sajnos, nekem nincs tapasztalatom a konkrét géppel. Magáról a Lenovoról tudok véleményt mondani, mégpedig azt, hogy szerintem megbízható, minőségi notikat gyárt.
Természetesen ez nem garancia arra, hogy nincs köztük selejtes darab vagy esetleg széria.[ Szerkesztve ]
MCP, MCSA, MCSE, MCTS, MCITP: Enterprise Administrator, Enterprise Messaging Administrator 2010
-
Borote
addikt
válasz Pavlovsdog #19072 üzenetére
Használd a keresőt, néhány napja írtam róla egynéhány sort
Minden esetre megéri, jó vétel. Esetleg a garancia lehetne rá 2 helyett 3 év, annak módfelett tudnék örülni. -
r0by
addikt
válasz Pavlovsdog #19312 üzenetére
Ezüst szín, és talán más anyag?
Elsőre ez tűnik fel. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Pavlovsdog #19312 üzenetére
Nekem olyan 13,3" vagy 14"-os laptop kellene, amiben van Optimus (nem kell nagy VGA, csak legyen), sandy bridge és van fém váza. A gyártók oldalait megnézegettem, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Pl.: Van valakinek új samsung notebookja? Képek+specifikációk alapján elég jó gépeket kezdenek gyártani.
Fontos lenne, hogy ne melegedjen nagyon a cucc, a DELL-t ezért nem is nézegettem, ha jól tudom melegednek nagyon, vagy van most valami jó, nem tudjátok?
Most asust nyúzok, volt IBM is, ég és föld, de mindkettőben van mit szeretni. Pl. az asust ki lehet tenni az asztalra 30 ember előtt Mivel ez is szempont az Alienware kiesett, pedig szemeztem egy olcsóbb leértékelt 11"-ossal...
Az árlimit 280 ezer...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Pavlovsdog #20282 üzenetére
Én is úgy láttam videókon, hogy belül is fém, meg a fedlapja is (mint az Asus N53-nál). Engem az AMD 6770m-mel szerelt változat érdekel.
-
Borote
addikt
válasz Pavlovsdog #21734 üzenetére
A GT525M és 540M között nincs eget rengető különbség. A GT520M és a többiek között viszont van - egészen nagy.
-
HPAA
őstag
válasz Pavlovsdog #22307 üzenetére
ez gáz egy új 0km.-es gépnél
valószínüsíthető a fizikai "behatás" , sajnos************* censored
-
HPAA
őstag
válasz Pavlovsdog #22307 üzenetére
Reallocated_Sector_Ct
Reallocated_Event_Count
Current_Pending_Sector
értékekből számolegyébként hasznos régi cikk
[ Szerkesztve ]
************* censored
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest