Hirdetés
Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
köszi.
egyelőre annyit tudok hogy sok ram kell 6Gb ha 1000-nél több alkatrészt akar megjeleníteni.
nos a videokártyáknál meg ezt írják:Microsoft Direct3D 10 vagyDirec3D 9 kompatibilis grafikus kártya
CAD munkaállomáshoz alkalmas grafikus kártya
Forrás: http://www.cadi.hu/products/cad-rendszerek/gepeszeti-tervezes/autocad-inventor.htmlnos ez nekem kínai: amit megadtál linket az így jó segítség.. de mintha nem változna attól a lista hogy mást állítok be.. v nem tudom..
most néztem egy konkrét példát:http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/sony/vpc-ej1z1e-p48588307/
itt egy NVIDIA GeForce 410M GPU
Akár 1 GB dedikált memória
ezt viszont nem sikerült megtalálnom a listában.
Szóval ez akkor nem viszi el? v csak nálam nem dobja ki, v más néven van a listában?nem értek annyira ezekhez.
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Bobrooney
senior tag
-
rizso
addikt
Mire vagy kíváncsi? Bár nekem már nincs meg, így csak az "emlékek beszélnek" majd
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Igen, játékokat elég szépen vitte, natív felbontáson az újabb játékok is magas grafikai részletességgel futottak!
A minőségével nem volt gondom, a fedlap vastag műanyagból van (nem igazán gyűjti az ujjlenyomatokat), belül meg fém (ez sem gyűjti). Egyedül a kijelző kerete fényes fekete, ami szépen maszatolódik.
A zsanérokkal sem volt gondom, fejlődött az Y560-hoz képest, bár most sem olyan, mint a nálam vendégeskedő 8530p zsanérjai, de az erős átlagban ott van (stabilabb, mint a mediamarktban kiállított sony-k és samsungok - na azoknak a zsanérjai nagyon gyengének tűntek).
A hangszórói gyönyörűen szólnak, albérletben simán elég egy kis esti filmezéshez. A billentyűzete nem horpad, nagyon rajta gépelni. Egyedül azt tudom hátrányként említeni, hogy nem különül el a numerikus rész a többi gombtól, egybe van az egész. Így kellene elrendezni a gombokat, és akkor minden okés lenne vele.
Amúgy elég halk és hűvös gép, jó használni, én bátran ajánlom (meg lehet, hogy visszatérek én is az Y570-re, ha nem olyan áron lesz az asus n55, amire számítok).Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
cAby
tag
Köszi a választ!
Ezeket néztem, de a Lenovoknak nem tetszik a procijuk, Acer teljesítményileg pont megfelelne, ilyet keresek, de Acer-rel rossz tapasztalatom van, ill. kinézete sem jön be és én úgy vagyok vele, hogy 200ezerért már kinézete is tetszen nekem.
Tehát, ha valaki tud hasonló teljesítményű [link], más gyártótól származó laptopot, akkor szóljon légyszi! Plafon az 200ezer.
Kösz
-
b.lajos
tag
"Érdekelne a véleményetek erről a laptopról, figyelembe véve az ár/érték arányt: Acer Aspire 5560G -AMD A6-3400, 3Giga DDR3 ram( ez gondolom 3*1Giga, esetleges bővítés miatt érdekel), 320 GB merevlemez, a főbb paraméterek. A MM kínálatában jelent meg 149990ft az ára, és Win 7-et is tartalmaz."
Amolyan mindenes használatra venném gépet -fiam egyetemi éveire, nem mérnöki pálya, tehát nincs szükség CAD-re- és gondolom nem bánná ha egy két játék is futna rajta. A keret az max 130-140e ft.
Az iponon az alább linkelt gép 130e, ennek fényében tűnt jó választásnak a MM-os
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_k53ta_sx029d/185111
Itt a fórumon sokszor ajánlott fujitsu A531 szimpatikus, talán a csak integrált vga nem tetszik.
Egyébként minél több hozzászólást, véleményt, tesztet elolvasok, annál nagyobb a zűrzavar, bizonytalanság
Röviden ennyi, és kösz az észrevételt, véleményt mindenkinek.b.lajos
-
sketchifun
senior tag
Én valahogy nem tudok hinni egy-két itteni dolognak.
Sokat tanultam:
- Hordozás szempontjából az üzleti gépek a jók
- Otthoni, filmezős gépek inkább 17"-osak iHD-vel
- Játékos/viszonylag erős gépek 15,6"-osak.
- Fontos a garancia
- A Dell Inspiron N5110, és az ASUS K53 széria kerülendő.
- A PackardBell nem ajánlott, mert csak 1 év gari, és nincs bővítés.Az utolsó kettőt szeretném kiemelni:
Akik nem ajánlják a Dell Inspiron N5110-et, azoknak többnyire nincs/nem volt ilyen gépük. Akiknek van, azok meg elfogultak, gondolnánk. De azért az érdekelne, hogy kinek volt a kezében egyszerre N5110, Asus K53, és pl egy HP Probook laptop. Összehasonlítani senki se tudja őket, mindannyian vakon hisztek az állítgatásoknak.A másik rész a PackardBell. Mindenki azt mondja, kerülendő, mert csak 1 év gar. Voltam MediaMarkt-ban, és több PB gépet is megnyomkodtam, átnéztem. Az egy év garancia mellé eggyáltalán nem ropogó/recsegő(Acer) laptopot kapunk. A billentyűzete nagyon kényelmes, és picit tapad, ezért nem üt mellé az ember. A Laptop nem melegszik át, és meglepően ellenálló a burkolata. És ilyen árért az egyik, ha nem a legjobb teljesítményű notebook.
Úgyhogy szeretném megkérni a szkeptikusokat, hogy lehetőleg olyanról mondjanak véleményt, amit nem 10 percig használtak, hanem akár egy hónapon keresztül.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Borote
addikt
Naaaaa, azért azt mégsem illik. Az oké, hogy megosztjuk a többiekkel saját, vagy mások tapasztalatait, de az milyen lenne már, ha kiplakátolnánk, hogy ilyet ne, mert szar... még tán jönne bünti is
Rossz boltok topicja ugye létezik, de ott általában az átvert/megkárosított emberek számolnak be. Ezek meg csak szimplán rosszul sikerült gépek, vagy csak egyszerűen túlárazottak.Nomeg lehet, hogy átcsapna flémbe az egész
[ Szerkesztve ]
-
cz.istvan
tag
Ez még a kisebb gond, az bosszantobb amikor egy vki feldob vmi hülyeséget mert ugy hallotta vkitől h ezzel a géppel meg azzal a géppel ez meg az a baj, aztán a másik meg mondja tovább, azt egy hibás darab miattsokan leirnak jo gépeket. Aztán irhatod egymagad h az nm igy van ha a másik husz hallomásbol (!) lefikáz tipusokat. Ez inkább a gáz sztm
Nm vok sokat itt a forumon de akárányszor benézek szinte mindig ugyazanzokat kérdezik. "x összegből milyen gépet vegyek" És ugyanez megy 500oldalon keresztül, holott elég lenne max 3 oldalt visza olvasni...
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Ez a gépet is láttam már, i5-el elég drága, viszont i3-al elfogadható az ára: [link]
Borote: ez nem szép.... Ha ugyanolyan színbe lenne, akkor jó lenne, de ahogy látom nem lehet kapni Lehet hogy nincs szüksége i5-re, de a mostani gépét lassúnak tartja (2magos low-end amd int. ati 3200-al, 3giga rammal), az enyémet meg gyorsnak, hát akkor örüljön, legyen egy gyors gépe...
-
stratova
veterán
De azért, hogy egy 400k-s keretbe csak GT 540 férjen bele.. Tudom XPS, de akkor is Nem vitatom el az XPS erényeit, de kimondottan játékos igényeket nézve inkább Asus G74SX 350e körül már 2630QM + GTX560M is belefér és még mindig hozzácsaphat +1 év gart 6 hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple 13 inch Macbook Air M2 Midnight iCentre garanciával 2026.08.19-ig
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest