Hirdetés
Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz keeper014 #22950 üzenetére
Például Asus G53SX.
-
NTonee
veterán
válasz keeper014 #22952 üzenetére
Olvass utána, elég izmos hűtése van.
Tapasztalat nincs túl sok, az asus fórumban érdeklődhetsz róla, ők jobban meg tudják ezt válaszolni remélhetőleg. Vagy majd itt valaki tud konkrétabbat. Egyébként magamnak én is ilyet szeretnék, szerintem van annyira megbízható, mint bármelyik Asus. A mostani gépem is az. Tudom, márkán belül is vannak különbségek. -
harry3
őstag
Néztem egy új notebookot: ASUS K53U. Ez milyen lenne játékhoz? Köszönöm.
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Egy ismerősöm kért meg, hogy segítsek neki notebookot vásárolni. 15,6-os kijelzővel szeretne gépet i3-as, vagy e-350-es processzorral. Memóriából úgy gondolom a 4 Giga maximálisan elég. Aksija bírjon ki 3-4 órát. Videókártya Ati 6370 környéke, lehet geforce is. Esetleg tudnátok ajánlani valamilyen márkát, típust olyan 130 pénzig? Első körben az ASUS K52JT találtam, esetleg erről tudna valaki mondani véleményt? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
Alexios
veterán
K52 szériahibás, nem ajánlott. Asus K53TA-SX029D most 125ezer az edigitalban, az e-350nél jóval erősebb proci, 6650vga, 4gb ram. Akku kibír kb 3-4 órát, nyílván nem max. terheléssel, és egész jó minőségben van összerakva, 2 év garanciával. (Amúgy az i3 és e-350 nagyon nem egy kategória az i3 javára)
Vagy a sketchifun által ajánlott fujitsu, szintén nagyon jó gépek, ha nem kell erős vga.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
-
Lonsi
tag
válasz sketchifun #22963 üzenetére
Neked is köszi!
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
skater86
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Anyum szeretne notebookot venni. A keret 150-180 k körül van. A foglalkozása tanár, ezért inkább a média dolgok, meg a net kerülne előtérbe. A játékok nem.
Én kinéztem egy laptopot:http://www.tv-planet.eu/spd/432888/ACER_AS7745G5464G64Mnks_Core_i5_460M2x2GB_DDR36
Az az igazság, hogy a hardver dolgokat értem benne, meg tudom mennyire lenne "gyors". Csak notebook téren nem vagyok otthon és nem tudom ilyen ár kategóriában milyet érdemes venni. A márka menyire számít? Ezért kérném a tapasztaltabbak véleményét!
Szívesen veszek bármilyen segítséget és köszönöm előre is!
-
Alexios
veterán
válasz skater86 #22967 üzenetére
Szia!
Nem rossz gép amit kinéztél végül is, de ennyiért meg lehet kapni az újabb verzióját is(7750g). Illetve ha nem kell játékra akkor nem hinném, hogy szükség lenne ilyen belsőre Amúgy márkáknál: Packard Bell-t nem nagyon szoktuk itt ajánlani, mivel 1 év garancia van rá amit nem lehet bővíteni. Az Acer-re is 1 év garancia jár, de ott plusz x összegért ki lehet bővíteni a garanciát akár 3 évre is. Amúgy márkák nem annyira fontosak szerintem, minden márkában vannak gyengébb szériák, és jobbak. -
Borote
addikt
válasz skater86 #22967 üzenetére
Fontos amúgy a 17"-os kijelző? Mert akkor EZT mondanám.
A legjobb az lenne, ha árulnák dedikált kártya nélkül is, mert akkor annak az árából futná a HDD mellé egy SSD-re - nem kellene nagy méretű, csak a rendszer meghajtónak, de az gyorsítana a legtöbbet a mindennapi használaton. -
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok,
Milyen notebookot vegyek? -
skater86
tag
Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget! Minél több infót gyűjtök és akkor úgy könnyebb lesz neki is dönteni a végén.
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
100 ropi kornyeken milyen notit javasolnatok vetelre? 63 eves holgynek lenne, aki most ismerkedik a szamitastechnikaval, ergo jatekra nem igazan fog kelleni
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
3 laptop közül ti melyiket választanátok (játékra is):
[ Asus K53TA-SX029D]
[HP Pavilion dv6-6035ed]
[HP Pavilion dv6-6002eg]
vagy valami más 170.000-ig?[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
-
Tomessz85
tag
Sziasztok !
érdeklődnék ,hogy a mai világban mennyire lenne ésszerű beruházni egy Amilo pro V3505 -re ,ha arról van szó ,hogy olcsó ,megbízható laptop kell ? a keret az 50-60 000 huf.
-
HPAA
őstag
válasz gabika0013 #22987 üzenetére
(OFF)azért írtam
látom azért kapcsoltál (dv6-6002eg?)(/OFF)************* censored
-
stratova
veterán
Nem rossz ez sem, csak hozzá kell csapnia még egy akku árát.
Nem árt élőben megnézni 14"-on az 1400x1050-es felbontást sem. Hely van bőven csak nekem speciel XP alatt szemkifolyós történet, de egyénje válogatja. (Pár napig használtam ilyen masinát, ezt leszámítva teljesen élhető gép).[ Szerkesztve ]
-
Tomessz85
tag
és mondjuk 15" méretben ? mert mind a kettő 14"es
-
-
cz.istvan
tag
válasz Tomessz85 #22988 üzenetére
Egy v3505ér 50-60at adni vétek. 30-40et ér ugy igazándiból. Volt szerencsém pár v3505el, többet hoztak ugyanazzal a problémával, hogy idővel elöregszenek az alaplapon a forrasztások és itt vagy ott nyomva tartva megy a gép másképp nem, aztán vagy sikerült ujracinezni vagy nem, necces dolog, ebbe a szériába ne nyulj bele szerintem, pláne ne ennyiért. Pedig szép kis gép, csak nem a külselye számit és az sem h volt e már javitva...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest