Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz mokus1 #21800 üzenetére
Szia!
Te valami ilyenre gondoltál szerintem. Az enyém innen származik. Korrekt webshop - már ami abból az egy rendelésből kiderült...
Van még pár ilyen, de mind az USA-ban, én angolról nem tudok.
Ha érdekel alig használt is (ahogy lentebb olvastam), akkor az enyém eladó. Nincs vele semmi gond, csak fontosabb hogy jó autó legyen a seggem alatt mint odab.ós laptop, ezért ha fájó szívvel is, de megválnék tőle.
Ő lenne az - az ár természetesen már kevesebb, mert 'majd 2 hónapja használom. (nagyrészt netezésre...)FK8, Valoriani Baby 75
-
mokus1
addikt
De mégis ez az. Mit gondoltok ahogy nézem avégén még ide is hozzák a gépet és amit bekonfigoltam SSD-vel mindennel szállítással 1830dodo. Vagy ide nem szállítanak? Bár nekem jó lenne ha windows ki lehetne belőle szedni.
-
doser0717
aktív tag
válasz mokus1 #21804 üzenetére
Szállítanak Magyarországra, azt hiszem 120 vagy 130 dollár az ára. Csak ugye ha hivatalosan adod elő, akkor bizony 1830usd+120usd+25%áfa+környezetvédelmi termékdíj+ rohangálás a vámra... = 2500usd + 1 nap (ha Bp.-en laksz...)
Persze van más járható út is.FK8, Valoriani Baby 75
-
mokus1
addikt
Ezek a Sager gépek micsodák? Azt nézem elég komoly kiépítést adnak egész jó áron
bluray,2nd sandy qm, 8gb,gtx580m 1700 dodoért? -
doser0717
aktív tag
Azért kettő dolgot ne felejtsünk el:
1.: Én a gentechpc-vel lutrira mentem. Nem ismertem őket, annyira nem vágom az angolt, hogy napokig az őket méltató vagy éppen becsmérlő hozzászólásokat keressem usabeli ehhez hasonló fórumokon. Mint ahogy van kicsi hazánknak 'becsületes és korrekt' radium.hu-ja, lehet a nagy vízen túl is hasonló üzlet.
2.: Ha minden jó, mint ahogy nekem az volt, akkor is van még egy dolog, ami miatt biztos hogy nem alszol a rendeléstől a kézhezvételig. Ez pedig a pixelhiba! Nekem egy babszem nem ment volna fel a seggemen az alatt a 2,5 hét alatt. Mert bár ebben az esetben is elállhatsz a vásárlástól, csak a 8-9000 km miatt ez egy hangyapucányit bonyolultabb mint ha 2 sarokra van a webshop irodája...
FK8, Valoriani Baby 75
-
doser0717
aktív tag
válasz mokus1 #21808 üzenetére
Az a sager egy igen komoly "micsoda"!
Clevo - esetleg így ismerősebb.
Itthon ismeretlen, az usában szerintem az No.1. gamer notebook gyártó. Minőségben és teljesítményben (és Designban) is veri szerintem az Alienware-t.
Az egyetlen gond csak az, hogy Európában egyedül Németországban (azt hiszem valahol Köln környékén) lehet garanciálisan javíttatni.
A német Schenker egyébként megegyezik a Clevo/Sager-el: ez a honlapjuk - itt is lehet konfigurálni tetszés szerint.FK8, Valoriani Baby 75
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Laptop vásárlásra adtam a fejemet, de nem kell valami komoly gép csak valami alap a lényeg hogy DVD író legyen benne illetve op rendszer se fontos mert az meg van otthon, márkahűségem nincs szóval bármi szóba jöhet.
130-140 között mit lenne érdemes venni?A segítséget előre is köszönöm.
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
gabsz227
tag
Hát ez a két lehetőség ami igazán kiemelkedő ebben az árkategóriában és megbízható teljes mértékben:
Fuji A531
A fujiról itt találtam egy tesztet akár: [link]HP 4520 Renew igaz csak 1 év gari és nemzetközi bill, de cserébe erős processzor, alu burkolat
[ Szerkesztve ]
-
b.lajos
tag
Hihetetlen hogyan változnak az árak, néhány órával ezelőtt ez még 145 ezer körül volt , kíváncsi vagyok kihozzák a megrendelt árban vagy kitalálnak valamit, ugyanis ahonnan rendeltem ott is drágult kb 14 ezret. Gondolom ha utólag jönnek kifogásokkal nem lehet tenni ellene semmit?!
b.lajos
-
plus44
veterán
válasz mokus1 #21785 üzenetére
Köszi, eddig igen biztató. nem tudod véletlenül hogy ennél a gépnél mennyibe kerülne +2 év garibővítés? Az alja mennyire szerelhető szét? Gondolom Memóriát és HDD-t lehet benne cserélni könnyen (menne bele 6-8giga ram meg egy SSD is). Azt hiszem ennyi lenne. Köszi.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Koga777
tag
Sokat olvastam a fórumot és ma jött meg a HP ProBook 4535s LG852EA laptopom. Először azt hittem, hogy egy asztali gépet küldtek, akkora dobozban volt, de a hozzávaló táska foglalta el a fele helyet. Nagyon minőségi a gép. Fémborítás, a billentyűzet nem hajlik, mint a hasonló árú Acer, Asus és Dell gépeknél. Csak azt sajnálom, hogy a kijelző körül már műanyag van, bár az jófajta. Nagyon egyben van. A sebessége is jó. Suse linux enterprise 11 van rajta, sokáig installálta. Azután feltettem rá a Windows 7-est. A Hp oldaláról kellett a Lan drivereket leszednem, a többit pedig a HP assistanttal. Nagyon elégedett vagyok vele, mindenkinek ajánlom.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Duck001
tag
Sziasztok Véleményetek erről?
El mennek rajta a mostani gamek?
[link] -
bongeszo
aktív tag
válasz Kattt01 #21780 üzenetére
Én egy n53-at (i3sb, gt540) használok egy hónapja. Tökéletesen elégedett vagyok vele. A billentűzet hajlása amit hibának szoktak felhozni, szinte nincs is. Viszont a hangja nem olyan űberkirály mint írták. Persze laptopok között nagyon jó... Melegedni nem melegszik, nagy része szálcsiszolt aluból van ami nagyon szép. Szerintem masszív, minőségi cucc érzetét kelti. Aksi 4-4,5 órát bír netezéssel, wifivel. 5200 mah-s aksija van. játszani hálózatról játszok...
típushibárol nem tudok, remélem nincs is...hirtelen kb ennyi, ha valami konkrétabb érdekel akkor kérdezd meg nyugodtan!
-
salival
aktív tag
válasz mokus1 #21823 üzenetére
Sziasztok!
Le tudnátok írni 180k, 200k, 220k-s kategóriában mi számít bestbuynak, ha az elegancia-teljesítmény faktort nézzük? Néha játszanék vele, nem első számú játékgépnek szánom. Bőven elég lenne egy gt425-525-540szintű vga.
A 14-15" os noti k között nézelődöm.
Köszi a válaszokat:salivalmokus1: bocs nem válasznak szántam
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
Otisz
őstag
Elnézést előre is a félig off hsz-ért.
Rendeltem egy [ilyen] laptopot. Eddig Thinkpadeket használtam, amikkel mindig meg voltam elégedve. Most viszont kicsit elcsábultam a branden belül, mert annyira jónak tűnik hardverügyileg a linkelt noti. Mi a véleményetek erről az öszeállításról?
Az a baj, hogy nincs még túl sok infó a neten róla.
Ami hiányozni fog, az a matt kijelző, és a pöcökegér...[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
stratova
veterán
180-200-as kategóriában Lenovo Y560A/Y570A a favorit Core i3-2310M + GT555M-mel.
A G770-ről nincs sok teszt, de ahol készült róla ott jól szerepelt. Kisebb G sorozatos és Y-os gépeknek is dicsérik a billentyűzetét, még ha nem is Thinkpad szint. Szvsz nem csináltál rossz boltot.
A HD 6650M a GT540M szintje körül teljesít (a 2GB szerintem itt még kis testű erdei rágcsálók látászavarának előidézésére alkalmas, de baj nem lesz belőle ). Kerestem még Lenovo-t erősebb VGA-val, de furcsa módon csak a 14"-os Y470-be tettek (ezt Asus is eljátszotta az N43-mal) GT550M-et. A Core i3-2310M rendesen ki fogja szolgálni ezek bármelyikét.
Már említettem de még mindig igaz, hogy Ruby ezen a képen tiszta Paris Hilton vörösben.[ Szerkesztve ]
-
peti1616
csendes tag
Hello
Olyan 100-110e Ft környékén tudnátok ajánlani egy gépet
Elsősorban netezésre, filmezésre, szövegszerkesztésre kéne.
Elöre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Hi All!
Ismet igyekszem beleasni magamat valamelyest a notik vilagaba.
Jelenleg egy Fujitsu Amilo Pi 3560-asom van, ami ugyan tokeletesen mukodik, de szeretnem lecserelni egy jobbra.
Amit neztem a minimum az 540M vagy a 6650m lenne (jelenleg egy 240M fut a notiban) a max aminek az aljara meg eppen lenne penzem az pedig 6770M vagy 555M VGA szempontbol.
Ugyanakkor nem tudom, hogy prociban mi lenne a minimum ami kellene. Egy i3-as proci egy 6770M-el parositva nem proci szuk keresztmetszet lenne?
Mi az idealis parositas VGA - proci szempontbol?A keretem 160-200 kozott mozog. Jo lenne 200 alatt maradni, de +20at meg ki tudok eroszakolni magambol.
Nem vagyok tisztaban a markakkal sem. Regebben a HPkat neztem nagyon, de mostanaban mintha eltuntek volna az ezeket meltato, illetve javaslo hozzaszolasok... -
gabsz227
tag
válasz peti1616 #21840 üzenetére
Te a régi fuji-król beszélsz, mióta szétvált a Fujitsu meg a a Siemens azóta nagyon jó minőségű gépeket gyárt a Fuji, szóval mostmár ezzel nemlehet gond. több embernek is van itt a fórumon, van aki logout-on is megosztotta a tapasztalatait, ha gondolod keress rá.
A HP összeszerelése hagy kívánni valót magaután, meg fényes az egész, 1 hónap után 1 évesnek fog tűnni.
Az Acer nem rossz, de a Fujival összevetve inkább a Fuji -
mokus1
addikt
válasz ThorsHUN #21839 üzenetére
Ehhez mit szólsz ?
Erős VGA, 2nd generációs i5ös proci.A lenovonak nincsenek rossz gépei és 200 alatt van -
doser0717
aktív tag
válasz ThorsHUN #21844 üzenetére
Ahogy láthatod, a gtx560m alá is elég (lenne) az i3. Ha játszani akarsz.
FK8, Valoriani Baby 75
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Synology NAS
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Gumi és felni topik
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD, I5-10310U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray (asztroszürke) MRMF2ZM/A
- HP Envy laptop 13.3"
- Asus Rog Strix Laptop G513R Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest