Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
stratova
veterán
180-200-as kategóriában Lenovo Y560A/Y570A a favorit Core i3-2310M + GT555M-mel.
A G770-ről nincs sok teszt, de ahol készült róla ott jól szerepelt. Kisebb G sorozatos és Y-os gépeknek is dicsérik a billentyűzetét, még ha nem is Thinkpad szint. Szvsz nem csináltál rossz boltot.
A HD 6650M a GT540M szintje körül teljesít (a 2GB szerintem itt még kis testű erdei rágcsálók látászavarának előidézésére alkalmas, de baj nem lesz belőle ). Kerestem még Lenovo-t erősebb VGA-val, de furcsa módon csak a 14"-os Y470-be tettek (ezt Asus is eljátszotta az N43-mal) GT550M-et. A Core i3-2310M rendesen ki fogja szolgálni ezek bármelyikét.
Már említettem de még mindig igaz, hogy Ruby ezen a képen tiszta Paris Hilton vörösben.[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
Ma átvettem a Lenovo Ideapad G770-es laptopot a futártól.
Benyomásaim, hátha érdekel valakit.
Hatalmas. Ez kinek jó, kinek nem. Én tudtam mit akarok, így nem lepett meg.
Összeszerelés minősége tökéletes. Billentyűzete nagyon jó. Nem Thinkpad, de nem nagyon marad el tőle. Talán annyi hátránya van, hogy kicsit nagy hely van előtte, ami abból adódik, hogy a touchpad nagy.
A touchpad gombjai kicsit kopogósak.A honlapon nem szerepelt, de Windows 7 Home Premium 64bittel hozták, ez nagyon remek!
Nem számítottam rá. Hangereje 100-as skálán 80, de tiszta. Mondjuk mint általában mindenhol, a saját hangszóróin mélynyomó hiányában kissé hiányoznak a mélyek.A színek gyönyörűek (csak hagynák már ezeket a borotva kijelzőket...mindegy, veszek rá egy matt fóliát).
Full HD filmek természetesen hiba nélkül futnak.
A DVD író helyére lehet 2nd HDD adapterrel még egy vinyót tenni, így a rendszer mehet SSD-re, a többi a 2nd-re.
Amit hiányolok: PCMCIA, Express card bővítőhely. Így a WWAN bővítés lehetősége is kilőve...
Egyelőre ennyi. Szállítással együtt 183 ezerbe került. Akinek nagyméretű laptop kell, elég komoly VGA-val (ATI Radeon HD 6650M 2GB DDR3), Core i3-2310m CPU-val, 8GB DDR3 memóriával és 1600x900-as felbontással, annak ajánlott!
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest