Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex18
tag
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne van egy Samsung c32jg50qqu monitorom 144hz wqhd 4ms valaszidovel viszont nem tudom megérné lecserélni egy samsung odyssey G5 re aminek 1ms os a valaszideje .Sajnos nincs lehetőségem összehasonlítási es nincs ismerősöm se akinek 144hz es 1ms os monitora van.
Ezert kérném a segítségeket.
Illetve fps játékokra használom inkább... -
Alex18
tag
válasz magellaner #114323 üzenetére
Igen en is emiatt gondolkozok rajta a freesync miatt
Tudom az 1ms az nem 1ms a valóságban...
Mivel nem tudom a freesync mennyivel jobb ezért kérdeztem hogy megéri eladnom az enyémet és +50-70e et megerne a freesync...[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
Sziasztok!
Most lett elérhető amit kiszemeltem monitort itthon ami most van Samsung C32JG50QQU es erre cserélném Samsung Odyssey G5 C32G55TQW.
Sajnos nem G synces de árban még ez éppen beleférne...
Szerintetek az 1ms és a freesync megéri a cserét?
Nvidia kártyám van nem tudom hogy működne a freesync nincs tapasztalatom igaz a mostani monitorommal is elégedett vagyok csak most lehetőségem lenne a cserére és ha jelentős a különbség akkor lecserélem ...
Ezért lenne jó aki már hasonlított össze két hasonló kategóriás monitort es tudna valami véleményt mondani...
Előre is köszi -
Alex18
tag
Sziasztok.
Rengeteg tesztet megnéztem és ezekre a monitorokra jutott a végső választás.
Igazából Samsung párti vagyok de az Asus szerintem jó vétel samsung panel van benne.
Viszont ezek a versenyzők az utolsó körben.... ki melyiket ajánlja jobban:
1. ASUS TUF Gaming VG32VQ 32 [link]
2. LG 34GL750-B [link]
3. MSI Optix G32CQ4 [link]
4.Samsung Odyssey G5 C32G55TQW [link]
Előre is köszi a segítséget .[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz kalozhun100 #115399 üzenetére
Ezt a kettőt nézd meg:
1.ASUS VG27WQ1B
2.Samsung Odyssey C27G55TQW -
Alex18
tag
-
Alex18
tag
Gigabyte M27Q és esetleg ezt a típust nem nézted?
-
Alex18
tag
válasz arcitec #115745 üzenetére
Pedig ez lett az egyik legjobb 1440p monitor az rtings en. A külön táp meg nem hátrány.
Fi27 nél mindenben jobb lett sőt osszesegeben majdnem a legjobb 1440p 27" kategoriaban.
Persze az rtings szerint !Viszont én ezek között hezitálok Gigabyte M27Q, Asus TUF VG27AQ illetve a Dell S2721DGFA.[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz szasanyi #115769 üzenetére
Nagyon sok teszt nézés közben találtam még ezt a típus érdemes megnézni 176k ami azért 45k val olcsóbb igaz nincs quantum dot. Külöbség: [link] [link]
Ár: [link]
Viszont a napokban kiégett a szemem megnéztem a neten az összes tesztet,review-t mindent kétszer . A választásom DELL S2721DGFA lesz szerintem elengedem a GIGABYTE AORUS M27Q-EK mivel elég egyedi BGR panel van benne amit nem sok monitorban használtak még.
A dell re írtak pár negatív dolgot szemfáradtság és szédülés de ezeket az europai modellben[DELL S2721DGFA] orvosoltak mivel újabb frimwarrel jön ki.Persze a másikat is lehet frissíteni.
Illetve aki az Rtingset nézi ott picit a DELL S2721DGFA kevesebb pontott kapott a Black Frame Insertion (BFI) hiánya miatt amit mindeki el tud dönteni hogy mennyire kell ez neki viszont ha ezeket kivéve nézem a teszteket akkor tényleg az 1ik legjobb monitor a kategóriájában. -
-
Alex18
tag
válasz szasanyi #115908 üzenetére
Amúgy én nem látom hova lenne felirva a kábelre hogy ez csak Dp1.2.
Viszont aki játékra veszi annak nagyon ajánlom a Dell S2721DGFa monitort . Az IPS glow meg a bleeding jatek közben senkit se fog zavarni...
Illetve sötét szobában amúgy se szoktunk játszani mert kiesik a szemed.
Filmet meg Tv-n érdemes nézni de szerintem ez a bleeding még a legrosszabb monitornál se annyira gáz hogy egy filmet ne tudjon megnezni az ember. Picit túl van ez tolva...[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz Biga123 #115924 üzenetére
Igen de irtam anno hogy én a monitoron játszok és a TV-n nézek csak filmet ha nézek...
De ha a gépen kéne megnézni nem sírnám el magam.
Ezek az IPS monitorok sose lesznek ott mint egy Qled es TV.
Tudom és látom hogy igen ezek a dolgok zavaróak sötét jelenetnél játékokban vagy filmnézésnél de én nem játszok olyan játékkal ahol erre időd lenne nézegetni .
Viszont az hogy az Rtingen milyen monitor járt azt is meg lehet támadni hogy két ugyan olyan monitornál is más a glow vagy a bleeding .
Szerintem az se mind1 hogy rakják fel a polarizációs fóliát a ragasztó hogyan terül el milyen távolségra van a paneltől stb stb...
De az biztos a Dell nél van azért pici bleeding de nem annyira vészes viszont ami zavaróbb az az IPS glow nah az nem semmi . -
Alex18
tag
válasz THExWITCHER #116269 üzenetére
Az komoly ha nincs ips glow, bleeding vagy kis ghosting.
Én ebben az árkategóriában nem láttam még ilyet pedig kerestem . -
Alex18
tag
válasz szasanyi #116272 üzenetére
Szia
Bocsi nem voltam sajnos 1 hétre engem is elkapott ez a járvány.
Dell S2721DGFa hosszabb használat után tudom ajánlani nagyon gamereknek. Az Ips glow az látványos viszont a bleeding kevésbé. Nekem a gyors fps játékok miatt kellett és arra tökéletes a kategóriájában ~163k-ért. Engem a glow és a bleeding nem zavar semennyire játékokban. Amúgy az rtings en is írták amennyi monitor annyi változata lesz a ghostingnak vagy bleedingnek ezért az rtingsen ezek az értékek nem mindig mérvadóak . Sose lesz tökéletes ez az IPS technológia velejárója . -
Alex18
tag
válasz 4264adam #116671 üzenetére
Amúgy miért vagy ennyire ráfeszülve hogy csak 48hz-től megy a VRR? Aki vesz 165k ért egy ilyen monitort és nincs hozzá kb olyan hardver ami 48fps minimum hozza az ne vegyen ilyen monitort.
Nekem ha 20hz től tudná se érdekelne mert mi értelme ha leesik ennyire az fps akkor az már rég rossz nem akarok diavetítés nézni egy 165k monitoron . -
Alex18
tag
válasz Komplikato #116789 üzenetére
Szia
Mivel vám és ez után jön az áfa.
499usd~154k Huf ami vám és áfával kb 200k Huf
Viszont szállítási költséget nem számoltam ami ugyan úgy rámegy a vám és az áfa. A többi meg a haszon.
Hiába kint 500usd de azt nem hozza el neked senki ingyen.
Sajnos ezeket a költségeket nem szokta senki számolni.[ Szerkesztve ]
-
Alex18
tag
válasz Komplikato #116794 üzenetére
Igen amikor irtam pont ezen gondolkoztam .
-
Alex18
tag
válasz RobberBaron #116809 üzenetére
Én is ezeket nézegettem végül ez lett:
Dell S2721DGFA
Az M27Q kiesett a BGR miatt vannak hátrányai érdemes utánanézni.
Ha játékra kell inkább akkor szerintem a DELL a nyerő. -
Alex18
tag
Nincs benne G sync chip igazából a sima V-sync technológia és valódi G-sync monitorok között van a gsync compatible monitorok. Elméletileg nincs képszakadás és folyamatos képet biztosítanak ezek a monitorok de viszont aki a valódi g-sync hez van szokva vagy elég érzékeny a szeme az látja hogy ez nem így van a valóságban.
-
Alex18
tag
Ezekhez nincs persze semmi csak annyi a közös nevező hogy a g sync, freesync vagy a v sync a monitor es a Gpu szinkronizációt próbálja egyensúlyba hozni erre írtam. Nem arra hogy bármi más közé lenne hozzá de ez elég nagy közös nevező mert ezért találtak ki ezeket a technológiákat.Illetve nyugi tudom mi a különbségek közöttük teljesen másképp működnek de ezt nem fogom már leirni...
De ha valakit nagyon érdekel [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest