Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Sziasztok!
Gyereknek dobok össze egy gépet és kéne hozzá egy full hd monitor, játékra. [link] Esetleg ez mennyire ajánlott erre a célra?
-
wolf033
senior tag
válasz KAMELOT #102593 üzenetére
Szerinted egy 10 éves, ráadásul lány gyereknek minek kéne 8/16 magos proci? Miből gondolod, hogy átvernek? Nekem is "csak" 6/12-es procim van és nem azért mert átvertek hanem mert azt akartam venni. Egyébként sem tuti, hogy az a gép lesz hanem az a lényeg, hogy ennél gyengébb nem lesz. Ez a minim konfig. Ez alá nem adom.
Aranyosak vagytok, hogy próbáltok ötleteteket adni és pl. a melegedős ssd az tök jó, hogy jeleztétek és köszönöm mert így azt biztos cserélem.
Ami miatt viszont ide jöttem arra nem sok segítség érkezett. Kaptam egy típust amiről nem sok jót olvastam. -
wolf033
senior tag
Üdv!
Gyerkőcnek karácsonyra akarok egy pc-t ami kb. így fog kinézni.
Ehhez kéne egy full hd monitor kb. 50 ezerig, esetleg 75 hz-es ha belefér a keretbe. 10 éves lány így nem egy pro játékos hanem a korosztályának megfelelő játékokkal játszi jelenleg is néha WOT. Később lesz gépfejlesztés. Vga biztos fog belekerülni, de azt még nem tudom, hogy milyen, talán egy 580, 1060 teljesítményű, de még az is lehet, hogy az Én vga-mat örökli ami egy 1070-es.
-
wolf033
senior tag
Erre esetleg valaki : [link]
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Kéne egy kis segítség. Van egy Dell U2312 HM monitorom és szeretnék még mellé két másikat 3 monitoros rendszerhez, leginkább szimulátorozáshoz. A VGA kártyán 3 DP + 1 HDMI csati van. A két új monitoron DP csatinak kell lennie vagy tök mindegy mi van rajta csak átalakító kell hozzá? Esetleg kell még valami kütyü, hogy működjön is a dolog vagy csak kábel rádug, monitor beállít, felbontás beállít és kész? A meglévő monitoron van DP, DVI-D, VGA csati. Jelenleg a DVI-t használom a monitoron HDMI átalakítóval.
Előre is köszi ha valaki esetleg fel tudna kicsit világosítani.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Sajna haldoklik a Dell U2312HM monitorom és el kell kezdenem nézegetni helyette egy másikat.
Ez a monitor bevált nekem és mindenképp valami hasonló tudásbeli monitor kéne. Szeretem nagyon az állványát is, hogy mindenfelé lehet állítani. Leginkább netezés, youtubozás, játék a fő irány. Nem bánnám ha nagyobb lenne mint a jelenlegi.A keret mondjuk legyen 50-100k között max.
Köszi!
-
wolf033
senior tag
válasz Callmaster #83815 üzenetére
Ez sem tűnik rossz vételnek.
-
wolf033
senior tag
A 3 egyforma monitor a stimm, hogy lehetséges de itt a kérdés, hogy különböző monitorokat lehet e 3 monitorosra csinálni és ráadásul csak vga csati van a régi monitoron. Nyilván azért fordult meg a fejembe eme okosság mert lecseréltem a régi 19"-os 4:3-as monitoromat.
-
wolf033
senior tag
Sziasztok!
Kicsit OFF de hátha.
3 monitoros megoldásnál lehat használni 1 db 23"-os 16:9-es és 2 db 19"-os 4:3-as monitort? Szimulátorozáshoz kéne. Van egy 16:9-es és egy 4:3-as monitorom. A 4:3 monitor csak VGA csatlakozóval rendelkezik. Fizikailag magasságra kb ugyan akkor de ugye a felbontás az más. [link] erre a videókártyára kéne rákötni.
[ Szerkesztve ]
-
wolf033
senior tag
válasz Rruuer #45592 üzenetére
Én most vettem egy Dell U2312hm-et és BF3 alatt nem vettem észre semmi laggot bár nem vagyok egy HC játékos. Ennek pl: 8ms a válasz ideje. Én TN-t akartam venni de ezúton is köszönöm, hogy lebeszéltetek róla. Nagyon komoly képe van ennek a Dell-nek kalibrálás nélkül is.
-
wolf033
senior tag
Sziasztok.
Na elkezdtem nézegetni a TN helyett az IPS-t.
Erről valami vélemény? [link] -
wolf033
senior tag
És ez milyen? [link] Van is fent egy az aprón.
-
wolf033
senior tag
válasz Rasiel #45342 üzenetére
És azt megkérdezhetem, hogy mi a baj vele? Ez új. Bolti garos. Nem kéz alól venném. Nem ragaszkodok ehhez a monitorhoz csak az adatai alapján nekem jónak tűnik. Mindenképp 24-"-os monitort szeretnék.
SZERK.:
Nem FPS játékhoz ha kell hanem leginkább szimulátorozni.
[ Szerkesztve ]
-
wolf033
senior tag
Sziasztok!
Erről a monitorról valakinek vélemény?
32.000-ért tudnék most venni zsír újat. Játékra kéne nekem leginkább meg internetezésre. A fogyasztása is türhető. (32W) Megmerjem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- League of Legends
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá