Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni monitor vásárlás téren, ezért gondoltam megkérdezem a tapasztaltabb fórumtársakat.
Egy lenovo y720 mellé szeretnék venni egy G-sync es ips paneles monitort, viszont nem tudok dönteni se felbontásban se képarányban.
Tudom hogy jelenleg ez a 1060 as video kari már nem elég combos 1440p-re, de hosszú távra terveznék a monitorral és később tervben van egy thunderboltos külső vga upgrade a laposhoz.
Legfőképpen játékra kellene, mert a többi tartalmat gond nélkül fogyasztom a laptop kijelzőjén is.Szóval nem tudok dönteni hogy 27 coll 16:9 és 2560x1440p vagy legyek még előrelátóbb és 34 coll 21:9 3440x1440p.
Első sorban az acer monitorait néztem ott van egy 30 coll 2560x1080p-s 21:9 es monitor VA panellal, de a 21:9 es képaránynál a 34 coll az aminek a magassága már nem zavaróan alacsony, 30 collba még nem láttam élőben ezért nem tudom hogy elég magas-e.Mindenképpen a fullHD ről lépnék feljebb az időtállóság miatt, ebben partner lenne az acer az 5 éves garijukkal.
Az ár nincs megszabva, mert jó monitort szeretnék hosszú időre, így szánok is rá ha van értelme.Ti mit választanátok ebben a helyzetben?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz deja vu #78585 üzenetére
első körben 300 körülre gondoltam.
Upgradeként pedig pont egy 1080 ra, ha már lesz normális áron dokkoló, addigra a 1080 ára is barátságosabb lesz szerintemAz acer xb271hu-val szemezgetek én is, csak valamiért piszkál az a 21:9 is, de mivel még nem volt alkalmam sehol kipróbálni és játszani ilyen monitorral így nem igazán tudok dönteni.
Jelen állás szerint mondjuk ha az xb271hu marad mire lehet számítani a 1060 al?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Sn4k388 #78589 üzenetére
Ugyan ebben agyalok en is hogy elhagynak a full hd felbontast most aztan ha lejar az 5 ev gari valtok 4k ra.
Sajnos egyenlore en is "csak" 1060 al tudnam hajtani raadasul laptoppal.
De nem igazan kotnek le az uj cimek, wow megy foleg kis wot a far cry sorozatok kis conan exiles es ennyi, ahogy nezegettem esetleg a far cry primalba kell belenyuljak drasztikusabban beallitasokban de ennyi kompromisszum belefer, sosem jatszottam full grafikan nem most fogom elkezdeni### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Nem reklámozni szeretnék, csak felhívni a figyelmet egy remek ajánlatra amit nem tudtam kihagyni én sem
Az egyik piros boltban amelynek két M betű is van a nevében alapjáraton akciós az LG 34UC79G monitor 144.499 ért és adnak hozzá egy Tom Clancys Ghost Recon Wildlands játékot, plussz a hétvégén kupon napok vannak és még mindezt meg lehet fejelni egy -10% os kuponnal, így a jelenlegi vételára 130.049 Ft, ami szerintem bitang ár.Aki mostanában ezen gondolkozik csapjon le rá a hétvégén.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz -FreaK- #78705 üzenetére
Nekem összevonta, meg is rendeltem, ennyit is vont le a számláról.
azért tettem be direkt a képet is amin látszik hogy levonja.Annyi hogy el kell menni teljesen a fizetésig ahol kiválasztod a fizetési formát is és még az alatt van olyan hogy kupon beváltás, beírod hogy kupon10 majd bevált gomb és levonja!
Mondjuk még az lehet hogy ez valami átmeneti hiba volt a rendszerükben és már javították.
AxBattler: megnézem neked hogy levonja-e.
Levonja:
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Diosbejgli #78719 üzenetére
En is azert ugrottam bele, mert ha nem is jon be ennyiert egy honapon belul szerintem ki tudok szallni belole
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz tipuka #78723 üzenetére
Azért előtte megnéztem élőben, semmi kivetni valót nem találtam, se anyagminőségben sem pedig magában a kijelzőben, én attól féltem hogy 34" on ez a felbontás furcsán fog kinézni, de semmi különös, most egy 22-es Lg-t használok ami fullhd, de nem vettem észre sok különbséget.
Meg akár hol nézel videot vagy tetszteket végülis dicsérik, szóval ennyiért egy ekkora és ilyen tudású monitor szerintem manapság nagyon baráti.
És a méretéhez képest a talpa is egész masszív, sok 24-es monitor sokkal jobban libeg előre hátra az asztalon miközben gépelsz mint ez### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz benvolio #78728 üzenetére
A promoció szerint minden dobozban van egy voucher amin gondolom rajta lesznem a redeem oldal adatai, ahol be kell irni a monitor tipusát széria számát, majd gondolom kapsz emailben egy kódot steamhez originhez vagy nem tudom melyik platformon megy a wildlands.
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Sikeresen megérkezett az Lg 34UC79G, viszont belefutottam egy kis problémába.
Jár hozzá displayport kábel, de a laptopon csak mini displayport van.
Létezik olyan kábel ami Mini->Normal csatis és viszi vele a monitor a 144Hz-et?
Tudnátok ajánlani valamit?[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Williamgrant #78869 üzenetére
Köszi!
De én MiniDP->DP kábelt keresek, ha lehet az átalakítót kihagynám, valamint amit linkeltél az egy MiniDP->HDMI### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
Üdv!
Szeretnék venni egy 1440p-s monitort ami 144hz gsynces és 27" max.
Amit kerülnék az a TN panel.
Esetleg ami bónusz lehet hogy lenne rajta miniDP port (egyenlőre laptopról lenne hajtva)
FPS játékkal már nem igazán játszom, de azért a válaszidő se árt ha jobb lenne.
Viszont a képminőség és színhűség fontos hogy minél jobb legyen.
Ívelt monitor nem jöhet szóba, sem pedig használt.Ezekkel a paraméterekkel van esetleg kimondottan jó vétel, vagy jönnek esetleg a közeljövőben újabb monitorok érdemes lenne-e várni egy kicsit?
Mint márkát azt LG-t preferálom, de tudom hogy nem igen van gsync-es monitora.Köszi!
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest