Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• I3EI\ICE

aktív tag

válasz Th1sN04ll #45940 üzenetére

Munkában viszont akadhat előnye a plusz soroknak, a játékokat, meg talán lehet a 3d beállítások szintjén "butítani" (ezek a nagy pixelsűrűségű monitorok pl kevésbbé igénylik az élsimítást). Bennem már első körben felmerült, hogy figyelmedbe ajánlom a wqhd monitorokat, csakhát igen, az a kategória még magasabb ársávban mozog... Ha hasznát vennéd a WCG-nek, itt van egy kedvezményes lehetőség a drágábbik 27-esre, igaz, csak 1 év garanciával... Amúgymeg ha nagyon hardverigényes a játék, 1280x720-ban interpolációs hibáktól mentesen is lehet a WQHD monitorokon játszani, és bár az egy kicsit idejét múlt felbontás (pláne 27 colon), legalább tuti magas framerate-et kapsz kimaxolt 3d beállításokkal is. Én szükség esetén játéknál a FullHD felbontást is el tudom viselni a maga interpolációs kellemetlenségeivel együtt WQHD monitoron... De nem akarlak letéríteni az utadról, én elfogult vagyok, U2713H-t használok, és nagyon elégedett vagyok vele (ellenben nem sokat játszom, és semmi olyat, amit ne vinne a gépem WQHD-ban)...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés