- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülig Jimi
csendes tag
Köszönöm a segítséged! Aludtam rá egyet, és most meg is néztem a munkahelyi 24"-os, 16:9-es, FHD-s monitort. Csak a betűméretre voltam kíváncsi, ezen a képátlón az 1920x1080 teljesen jónak tűnik számomra. Ennél nagyobb felbontás nem, hogy felesleges lenne, hanem szerintem kifelyezetten zavarna ekkora képátlónál az apró betűk miatt. A nagyobb felbontás 27" és felette lenne használható nekem (de ugye az már más kategória).
Természetesen vásárlás előtt mindenképpen megnézem.
Szerinted hol érdemes venni? Eddig az árakat az Oázis-nál néztem, nekem szimpatikusnak tűnik a bolt.
Ja és még egy kérdés, érdemes lenne kalibráltatni is, mert láttam, hogy van ilyen lehetőség is?
Tudom ez értelmetlen kérdés, mert jobb, ha kalibrálva van, ez természetes. De őszintén szólva, nem grafikusi munkára nem tudom ez mennyit számít. Tehát fogalmam sincs, hogy mennyi különbséget látnék.Köszi még egyszer az ASUS-os tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- ASUS ProArt PA278CV Tervezői Monitor!27"/QHD/IPS/75hz/Type-C/Freesync-G-syc/100% sRGB és Rec. 709
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest