Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülig Jimi
csendes tag
Köszönöm a segítséged! Aludtam rá egyet, és most meg is néztem a munkahelyi 24"-os, 16:9-es, FHD-s monitort. Csak a betűméretre voltam kíváncsi, ezen a képátlón az 1920x1080 teljesen jónak tűnik számomra. Ennél nagyobb felbontás nem, hogy felesleges lenne, hanem szerintem kifelyezetten zavarna ekkora képátlónál az apró betűk miatt. A nagyobb felbontás 27" és felette lenne használható nekem (de ugye az már más kategória).
Természetesen vásárlás előtt mindenképpen megnézem.
Szerinted hol érdemes venni? Eddig az árakat az Oázis-nál néztem, nekem szimpatikusnak tűnik a bolt.
Ja és még egy kérdés, érdemes lenne kalibráltatni is, mert láttam, hogy van ilyen lehetőség is?
Tudom ez értelmetlen kérdés, mert jobb, ha kalibrálva van, ez természetes. De őszintén szólva, nem grafikusi munkára nem tudom ez mennyit számít. Tehát fogalmam sincs, hogy mennyi különbséget látnék.Köszi még egyszer az ASUS-os tippet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest